Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι ώρες των αγώνων για Τσιτσιπά και Σάκκαρη

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι ώρες των αγώνων για Τσιτσιπά και Σάκκαρη

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη συνεχίζουν την Τρίτη τις προσπάθειές τους στο κεντρικό court του Ariake Tennis Park

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη θα αγωνιστούν την Τρίτη (27/07) στο κεντρικό court του Ariake Tennis Park, με στόχο να δώσουν συνέχεια στη νικηφόρα πορεία τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, λοιπόν, θα ριχτεί πρώτος στη μάχη, καθώς ανοίγει το πρόγραμμα στις 5:00 το πρωί ώρα Ελλάδας, αντιμετωπίζοντας τον Φράνσις Τιάφοου με φόντο τους «16» της διοργάνωσης. Ο 22χρονος Έλληνας τενίστας θα έχει την ευκαιρία πάρει τη ρεβάνς για την ήττα από τον Αμερικανό στον πρώτο γύρο του Wimbledon.

Η Μαρία Σάκκαρη, από την άλλη, θα έχει δύσκολη αποστολή κόντρα Ουκρανή Ελίνα Σβιτολίνα για την πρόκριση στην οκτάδα. Το παιχνίδι είναι το τρίτο του Centre Court (μετά από Στέφανο Τσιτσιπά και Βοντρούσοβα-Οσάκα), οπότε θα αρχίσει περίπου 08:30-09:00.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X