Φάκελος «γυναικείο βόλεϊ ΑΕΚ»: Επιστρέφει για να πρωταγωνιστήσει -Ολες οι μεταγραφές και ο σχεδιασμός

Εικόνες από το Άρης-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Τo enwsi.gr αναλύει ότι η ΑΕΚ απέδειξε με τις μεταγραφές της πως είναι έτοιμη να κάνει ξανά πρωταθλητισμό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πρώτη σεζόν μετά την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια του γυναικείου βόλεϊ δεν εξελίχτηκε όπως θα ήθελαν στην ΑΕΚ.

Καθώς παρά την σημαντική επένδυση που είχε γίνει η Ομοσπονδία αποφάσισε να διακόψει οριστικά το πρωτάθλημα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Έχοντας θέσει ωστόσο γερά τις βάσεις η «Ένωση» ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν στέλνοντας με τις κινήσεις της μήνυμα πρωταθλητισμού! Και το enwsi.gr σήμερα σας… αναλύει τα πάντα για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ και τον σχεδιασμό του.

Η ΑΕΚ όχι απλά ενισχύθηκε αλλά φρόντισε να δυναμώσει το ρόστερ της με αθλήτριες ξένες και Ελληνίδες υψηλού επιπέδου που μπορούν να την οδηγήσουν τη νέα χρονιά στη Volleyleague σε τροχιά τίτλου.

Ο προπονητής, Κώστας Αρσενιάδης παραμένει για δεύτερη σερί σεζόν στον πάγκο της ομάδας και όπως είχε δηλώσει στο enwsi.gr η ΑΕΚ απέδειξε πως είναι εδώ έτοιμη για να πρωταγωνιστήσει. Με την απόκτηση και της Αμερικανίδας Καζ Μπράουν ολοκληρώθηκε ουσιαστικά το ρόστερ της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο και το enwsi.gr σας παρουσιάζει τις αθλήτριες που θα οδηγήσουν την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα. Από την περσινή σεζόν ουσιαστικά παρέμειναν οι Μαρίνα Τσοχατζή, Αγγελική Καββαδία και Μαριάννα Μπελιά η ΑΕΚ προχώρησε σε ριζικές αλλαγές.

Πανίσχυρη στο φιλέ, ποιότητα στην επίθεση

Η φετινή ομάδα ξεκινάει από τη νέα πασαδόρο της ΑΕΚ, Όλγα Βεργίδου. Η διεθνής αθλήτρια μετά από μια εξαιρετική σεζόν στον ΠΑΟΚ θα αποτελέσει το «μυαλό» της ΑΕΚ τη νέα αγωνιστική περίοδο, έχοντας από πίσω την Μαρίνα Τσοχατζή. Η «Ένωση» ενίσχυσε το μπλοκ της με την Αμερικανίδα Καζ Μπράουν ενώ στην ίδια θέση υπάρχουν ακόμα και οι Καββαδία, Γκουντιμένκο και η νεαρή Πατρινέλη.

Λίμπερο παραμένει η σταθερή αξία Μαριάννα Μπελιά ενώ αποκτήθηκε και η Ευδοξία Γεωργιάδου. Στις ακραίες η ομάδα «σκοτώνει» με την Λίντσε Βάντερ Βάιντε και Σοφία Κοσμά ενώ υπάρχει ακόμα η ταλαντούχα Ζίνα Παυλίδου. Τέλος η ΑΕΚ ενισχύθηκε σημαντικά και στη θέση της διαγώνιας με την Αμερικανίδα Μαλίνα Τερέλ, Παναγιώτα Διώτη και Άντζελα Παππά.

Επιπλέον το ρόστερ θα στελεχώσουν και αθλήτριες από τις ακαδημίες της ΑΕΚ που θα πάρουν σταδιακά ευκαιρίες από τον Κώστα Αρσενιάδη.

Το ρόστερ της ΑΕΚ

Το «κιτρινόμαυρο» ρόστερ της νέας σεζόν:

  • Πασαδόροι: Όλγα Βεργίδου, Mαρίνα Τσοχατζή
  • Λίμπερο: Μαριάννα Μπελιά, Eυδοξία Γεωργιάδου
  • Κεντρικές: Καζ Μπράουν, Αγγελική Καββαδία, Ιωάννα Γκουντιμένκο, Ιωάννα Πατρινέλη
  • Ακραίες: Σοφία Κοσμά, Λίντσεϊ Βάντερ (ΗΠΑ), Ζίνα Παυλίδου
  • Διαγώνιες: Μαλίνα Τερέλ (ΗΠΑ), Παναγιώτα Διώτη, Άντζελα Παππά

Προπονητής: Κώστας Αρσενιάδης

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X