Διπλό ταμείο με Δανία!

Διπλό ταμείο με Δανία!

Οι προτάσεις του Stoiximaview για δύο ματς στη Δανία...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δανία έχει για σήμερα το πρόγραμμα του Stoiximaview!

Σοντερίσκε-Βέιλε (20.00): Πρεμιέρα για δύο ομάδες με κοινό στόχο. Πέρσι η Βέιλε βίωσε μεγαλύτερη ταλαιπωρία αφού μέχρι και τις τελευταίες αγωνιστικές ζούσε με το άγχος της παραμονής. Από την άλλη πλευρά η Σοντερίσκε έφτασε κοντά αλλά δεν μπόρεσε να κάνει το επόμενο βήμα κι έμεινε εκτός εξάδας.

Σοντερίσκε-Βέιλε (20.00): Σε πρώτη φάση, σε ένα πρωτάθλημα που είναι αρκετά περίεργο και οι δύο ομάδες ξεκινούν με βάσει την όσο δυνατόν γρηγορότερη εξασφάλιση της παραμονής. Το κλίμα είναι αρκετά καλό και στα δύο στρατόπεδα. Οι γηπεδούχοι δείχνουν αποφασισμένοι να κάνουν την υπέρβαση φέτος, ενώ από την άλλη οι μεταγραφές γεμίζουν έξτρα αισιοδοξία τους φιλοξενούμενους. Αυτή την ατμόσφαιρα θα εκμεταλλευτούμε και θα πάμε λόγω και της πρεμιέρας στο G/G το οποίο προσφέρεται σε συμπαθητικές τιμές στο 1.80 (novibet.gr).

Έρεμπρο-ΑΪΚ (20.00): Την ίδια ώρα η ΑΪΚ θέλει να βάλει στην Σουηδία την σφραγίδα, που θα επιβεβαιώνει ότι διανύει την καλύτερή της περίοδο μέχρι στιγμής στη σεζόν. Με το 2-0 κόντρα στην Κάλμαρ συμπλήρωσε δύο σερί νίκες και θέλει να κάνει το 3/3, το οποίο εκτός από τη διατήρηση στη ζώνη Ευρώπης θα της επιτρέπει να κρυφοκοιτάζει ακόμη τον τίτλο. Σε μία φάση λοιπόν που λειτουργεί καλά η ομάδα του Γκζέρλακ θέλει να βελτιώσει και τις μέχρι τώρα κάκιστες επιδόσεις της μακριά από την Στοκχόλμη. Συγκεκριμένα έχει μόλις ένα διπλό και τέσσερις ήττες στα εκτός έδρας.

Έρεμπρο-ΑΪΚ (20.00): Η Έρεμπρο την συγκεκριμένη στιγμή δείχνει ιδανικό θύμα. Πάει από το κακό στο χειρότερο και αδυνατεί να σηκώσει κεφάλι. Παραμένει εδώ και πέντε αγωνιστικές κολλημένη στους επτά βαθμούς και στον πάτο της βαθμολογίας, αφού η μία ήττα διαδέχεται την άλλη. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα δείχνει σε κατάσταση απόγνωσης, κάτι το οποίο εννοείται πως δεν φέρνει κάποιο βαθμολογικό αντίκρισμα. Βάσει των παραπάνω δεδομένων το διπλό στο 1.73 (novibet.gr) είναι must για την ΑΪΚ.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X