Ολυμπιακοί Αγώνες: Φουλ για μετάλλιο η Καραχάλιου

Ολυμπιακοί Αγώνες: Φουλ για μετάλλιο η Καραχάλιου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από την Ενοσίμα ήρθαν τα ευχάριστα μαντάτα της ημέρας για την ελληνική αποστολή. Η Βασιλεία Καραχάλιου ήταν εξαιρετική στις δύο ιστιοδρομίες της ημέρας στην κλάση Laser Radial και τερματίζοντας στην 6η και στην 1η θέση, σκαρφάλωσε στη δεύτερη της γενικής κατάταξης με 9 βαθμούς ποινής, μόλις δύο πίσω από την πρωτοπόρο, Νορβηγίδα Λίνε Φλεμ Χουστ και 12 μπροστά από την 4η θέση, όπου βρίσκεται η Ιταλίδα Σίλβια Τζενάρο.

Στην ιστιοδρομία όπου πήρε τη νίκη, η Καραχάλιου δεν ξεκίνησε καλά, αλλά μετά το δεύτερο μισό του αγώνα πήρε το προβάδισμα και το κράτησε μέχρι το τέλος.

Με έξι ακόμα κούρσες να απομένουν – δύο αύριο το πρωί από τις 06:05-, η ιστιοπλόος μας, που ως μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας της έχει να επιδείξει ένα χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2017, δείχνει ότι μπορεί να συνεχίσει τη μεγάλη παράδοση της χώρας μας στην ιστιοπλοΐα και να μας χαρίσει ένα μετάλλιο.

Στα R:SX των ανδρών, ο Βύρων Κοκκαλάνης ήταν 5ος στην 4η ιστιοδρομία, αλλά δεν τερμάτισε στην 6η, μαζί με άλλους 10 αθλητές. Απομένει μία ακόμα κούρσα για να ολοκληρωθεί η ημέρα.

πηγή Sportday

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X