Ολυμπιακοί Αγώνες-Πόποβιτς: «Υβρις να νομίζουμε πως θα κερδίζουμε εύκολα»

Ολυμπιακοί Αγώνες-Πόποβιτς: «Υβρις να νομίζουμε πως θα κερδίζουμε εύκολα»
Photo Credits: INTIME

O Γκρεγκ Πόποβιτς δήλωσε ότι δεν εξεπλάγη από την ήττα των ΗΠΑ από τη Γαλλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι ΗΠΑ έχασαν σε Ολυμπιακούς Αγώνες για πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια, δια χειρός Γαλλίας με 83-76, αλλά ο Γκρεγκ Πόποβιτς δεν εξεπλάγη από το αποτέλεσμα.

«Όταν γνωρίζεις την ήττα σ’ ένα παιχνίδι δεν εκπλήσσεσαι αλλά απογοητεύεσαι. Δεν καταλαβαίνω την έννοια της λέξης “έκπληξη”. Υποτίθεται ότι έπρεπε να νικήσουμε με 30 πόντους διαφορά, αλλά αυτό είναι κάτι που δυσαρεστεί τη Γαλλία. Πρόκειται για φοβερή ομάδα», τόνισε ο προπονητής της Team USA.

«Έχουν πολλούς ΝΒΑερ, άλλους παίκτες με ποιότητα που παίζουν στην Ευρώπη, ένα εξαιρετικό προπονητικό επιτελείο και παίζουν για πολλά χρόνια μαζί. Είναι λίγο ύβρις να νομίζουμε ότι οι εμείς οι Αμερικανοί θα κυλάμε απλώς την μπάλα και θα κερδίζουμε. Θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά γι’ αυτό, όπως όλοι οι άλλοι. Για αυτά τα 40 λεπτά η Γαλλία έπαιξε καλύτερα από μας», πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X