Στην ΑΕΚ και ο Μάνι Χάρις!

Στην ΑΕΚ και ο Μάνι Χάρις!
Photo Credits: INTIME

Ο Μάνι Χάρις συμφώνησε με την ΑΕΚ και επιστρέφει ξανά στην ομάδα

Παίκτης της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται ο Μάνι Χάρις (31, 1.96) που τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση της Ένωσης για την επόμενη σεζόν.

Ο Στέφανος Δέδας γνωρίζει πολύ καλά τον «Μίσιγκαν Μάμπα» από την συνεργασία που είχαν στο παρελθόν στην Μπαχτσεσεχίρ και στην Χαποέλ Χολόν. Ο προπονητής της ΑΕΚ εκτιμάει πολύ τα επιθετικά χαρίσματα του Μάνι Χάρις και κυρίως την ικανότητα του στο ένας εναντίον ενός αλλά και την δεινότητα του στο επιθετικό ριμπάουντ. Εκτός από αυτά, διαθέτει μια ηγετική προσωπικότητα που ζητάει την μπάλα στα κρίσιμα και δεν φοβάται να πάρει την ευθύνη, για αυτό και τον ήθελε εδώ και καιρό, όπως σας είχε ενημερώσει εξ αρχής το enwsi.gr.

Ο Μάνι Χάρις πέρσι αγωνίστηκε στο Κινεζικό πρωτάθλημα με την ομάδα της Σαντονγκ, όπου σε 22 παιχνίδια είχε 22.1 πόντους, 5,9 ριμπάουντ και 4 ασιστ μέσο όρο ανά αγώνα, παίζοντας για περίπου 26 λεπτά. Ετσι, με την απόκτηση του Χάρις, η ΑΕΚ κλείνει την εξάδα ξένων για την σεζόν 2021-22 μαζί με τους Γκρίφιν, Βαουλέτ, Γέλοβατς, Ανγκόλα, Κολόμ και Χάρις.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X