AΕΚ: Τρεις «κιτρινόμαυρες» στις κορυφαίες του Final-6-Οι απονομές των μεταλλίων (ΦΩΤΟ)

AΕΚ: Τρεις «κιτρινόμαυρες» στις κορυφαίες του Final-6-Οι απονομές των μεταλλίων (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Οι απονομές στις Κορασίδες και οι διακρίσεις της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Final-6 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Χάντμπολ Κορασίδων, την οργάνωση του οποίου ανέλαβε η ΑΕΚ, έχοντας ως συνδιοργανωτή το ΟΑΚΑ. Οι 6 καλύτερες ομάδες της χώρας στην κατηγορία των Κορασίδων τα έδωσαν όλα για 3 ολόκληρες ημέρες, με την Νέα Ιωνία να κατακτά τον τίτλο, την Πυλαία το ασημένιο μετάλλιο και την ΑΕΚ το χάλκινο.

Μετά το τέλος όλων των αναμετρήσεων ακολούθησαν οι απονομές στις 3 πρώτες ομάδες, καθώς επίσης και στις κορυφαίες του τουρνουά.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ είχε 3 αθλήτριες στην καλύτερη 7άδα, με την Χαρά Κατσίκα να αναδεικνύεται καλύτερο δεξί εξτρέμ, την Βασιλική Κίτσιου καλύτερη αριστερή εξτρέμ και την Ειρήνη Ψαριώτη κορυφαίο δεξί ίντερ. MVP του τουρνουά αναδείχθηκε η Κατερίνα Γιαννοπούλου της Νέας Ιωνίας. Την απονομή του χάλκινου μεταλλίου στην ΑΕΚ, καθώς και της MVP της διοργάνωσης έκανε η Πρόεδρος της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ, κα. Χριστίνα Σούκερη-Παπασταμάτη.

Αναλυτικά οι κορυφαίες της διοργάνωσης:
Τερματοφύλακας: Αθηνά Καπρινιώτη (ΑΕΣΧ Πυλαίας)
Δεξί Εξτρέμ: Χαρά Κατσίκα (ΑΕΚ)
Αριστερό Εξτρέμ: Βασιλική Κίτσιου (ΑΕΚ)
Αριστερό Ίντερ: Αθανασία Τσιγαρίδα (ΑΕΣΧ Πυλαίας)
Πλέι Μέικερ: Μαγδαληνή Κουκμίση (ΑΕΣΧ Πυλαίας)
Δεξί Εξττέμ: Ειρήνη Ψαριώτη (ΑΕΚ)
Πίβοτ: Δήμητρα Μυλωνά (Νέα Ιωνία)
Καλύτερη Αμυντικός: Ναταλία Χίντρι (Νέα Ιωνία)
MVP: Κατερίνα Γιαννοπούλου (Νέα Ιωνία).

AΕΚ: Τρεις «κιτρινόμαυρες» στις κορυφαίες του Final-6-Οι απονομές των μεταλλίων (ΦΩΤΟ) AΕΚ: Τρεις «κιτρινόμαυρες» στις κορυφαίες του Final-6-Οι απονομές των μεταλλίων (ΦΩΤΟ) AΕΚ: Τρεις «κιτρινόμαυρες» στις κορυφαίες του Final-6-Οι απονομές των μεταλλίων (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X