Βαϊνάλντουμ: «Στη Λίβερπουλ ένιωθα ότι δεν με αγαπούσαν»

Βαϊνάλντουμ: «Στη Λίβερπουλ ένιωθα ότι δεν με αγαπούσαν»
Photo Credits: INTIME

Πέταξε τα... καρφιά του ο Ολλανδός άσος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις αποδοκιμασίες και το αρνητικό κλίμα που είχε δημιουργηθεί εναντίον του, από μερίδα οπαδών της Λίβερπουλ στα social media τις τελευταίες δύο σεζόν, αναφέρθηκε ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ, σχολιάζοντας την απόφασή του να εξαντλήσει το συμβόλαιό του και να πάει, ως ελεύθερος, στην Παρί Σεν Ζερμέν.

«Κάθε μέρα έδινα τα πάντα στις προπονήσεις και τους αγώνες. Η Λίβερπουλ σήμαινε τόσα για μένα. Υπήρχαν στιγμές, όμως, που δεν ένιωθα να με αγαπούν και να με δέχονται στην ομάδα, ειδικά τις δύο τελευταίες σεζόν. Όχι οι συμπαίκτες, ούτε οι άνθρωποι στο Μέλγουντ (πρώην προπονητικό κέντρο). Ξέρω ότι όλοι με αγαπούσαν όπως τους αγάπησα κι εγώ. Κυρίως από την πλευρά των οπαδών.

Τα media δεν βοηθούν. Κυκλοφόρησε μια ιστορία ότι δεν αποδέχθηκα την πρόταση της Λίβερπουλ επειδή ήθελα περισσότερα λεφτά και οι φίλαθλοι το ερμήνευσαν ως “ΟΚ, δεν πήρε την πρόταση που ήθελε και τώρα δεν δίνει το μάξιμουμ στους αγώνες”. Όλα έμοιαζαν να είναι εναντίον μου. Σε κάποιες στιγμές αναρωτιώμουν, ‘πάλι εγώ;’.

Φυσικά, οι υποστηρικτές μας στο γήπεδο και οι υποστηρικτές μας στα social media είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Δεν έχω να πω τίποτα αρνητικό για τους φίλους μας στο “Άνφιλντ”. Με στήριζαν πάντα. Στα social media, όμως, αν χάναμε ήμουν εκείνος που του έριχναν όλο το φταίξιμο, με τον ισχυρισμό ότι ήθελα να φύγω», σχολίασε χαρακτηριστικά ο πρώην μέσος της Λίβερπουλ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X