Μέχο Κόντρο: «Η Βελέζ έδειξε τακτική ωριμότητα, ενέργεια, ταλέντο και ταχύτητα απέναντι στην ΑΕΚ»

Μέχο Κόντρο: «Η Βελέζ έδειξε  τακτική ωριμότητα, ενέργεια, ταλέντο και ταχύτητα απέναντι στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Την πίστη πως η Βελέζ μπορεί να περάσει στην επόμενη φάση εξέφρασε ο παλαίμαχος άσος της Βελέζ, της Μπαρτσελόνα και της Σοσιεδάδ, Μέχο Κόντρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την αναμέτρηση της περασμένης Πέμπτης, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Βελέζ, μίλησε,  σε μέσο της Βοσνίας, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Βελέζ Μόσταρ, που έχει αγωνιστεί επίσης σε Ρεάλ Σοσιεδάδ και Μπαρτσελόνα, Μέχο Κόντρο.

Εκανε εντύπωση σε όλους τους οπαδούς της Βελέζ, αλλά και στον Κόντρο, η εμφάνιση των Βόσνιων απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά και η ιστορική νίκη τους.

Ηταν όλοι ενωμένοι…

Δεν θα κάνουμε λάθος αν πούμε ότι ήταν ένας ιστορικός αγώνας, γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα.

Συνέπεσε με πολλά πράγματα και καταστάσεις που τον καθιστούν ξεχωριστό αγώνα. Επομένως, η αναμονή είναι μεγάλη για μια ακόμη ευρωπαϊκή παράσταση, και τότε υπάρχει μια παράσταση ενάντια σε μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ.

Ο,τι έχει συμβεί μέχρι στιγμής, είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, ειδικά τα τελευταία τρία ή τέσσερα χρόνια. Η ανταμοιβή είναι για όλους εκείνους που έχουν μεγαλώσει τον σύλλογο ειδικά για αυτούς τους ανθρώπους που έχουν έρθει στο σύλλογο τα τελευταία χρόνια. Ολοι αυτοί έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη ατμόσφαιρα στην ομάδα» επισημαίνει αρχικά ο Κόντρο

Η Βελέζ έχει το δικαίωμα να ονειρεύεται

Σύμφωνα με τον Μέχο, η Βελέζ έχει το δικαίωμα να ελπίζει για ένα θαύμα και μια ακόμη υπέρβαση  μετά από μια υπέροχη εμφάνιση στο Σεράγεβο.

Φυσικά, ελπίζω να περάσει στον 3ο προκριματικό γύρο.

Αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό. Η Βελέζ έδειξε  τακτική ωριμότητα, ενέργεια, ταλέντο, ταχύτητα στο Σαράγεβο και ο τρόπος με τον οποίο προσέγγισαν  το παιχνίδι είναι εξαιρετικός.

Αυτό είναι απόδειξη ότι στη Βοσνία το ποδόσφαιρο έχει το «υλικό» για να κάνει μια σημαντική πορεία στην Ευρώπη», πιστεύει ο Κόντρο.

Όταν ρωτήθηκε τι περιμένει από το παιχνίδι στην Αθήνα, απάντησε:

Ο,τι κι αν συμβεί, αυτό θα είναι ένα εξαιρετικό επίτευγμα. Άκουσα τον προπονητή  και μου αρέσει πώς ετοίμασε την ομάδα και πώς πιστεύει στον εαυτό του και στους παίκτες. Επομένως, δεν βλέπω απολύτως ποιος λόγος θα μπορούσε να αποτρέψει τη Βελέζ να αποκλείσει την ΑΕΚ. Είμαι αισιόδοξος με βάση αυτό που είδα στο «Grbavica», κατέληξε ο Κόντρο.

Θυμίζουμε πως ο επαναληπτικός ανάμεσα σε ΑΕΚ και Βελέζ θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 21:00 στο ΟΑΚΑ, με την παρουσία του κόσμου της Ενωσης, μετά από 1,5 χρόνο.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X