ΑΕΚ: Ξεπέρασαν το φράγμα των 6.000 τα διαρκείας

Επιστρέφει ο κόσμος στα γήπεδα -Ομόφωνη απόφαση της Super League!
Photo Credits: INTIME

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα έχει ξεκινήσει, με παραπάνω από 6.000 οπαδούς της ΑΕΚ να έχουν ήδη κλείσει θέση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με… παραπάνω από ικανοποιητικό ρυθμό συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ.

Οι φίλοι της «Ενωσης», βλέποντας τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια να πλησιάζουν, έσπευσαν να βγάλουν διαρκείας και σύμφωνα με τη «Live Sport», ο αριθμός των διαρκείας που έχουν πουληθεί ξεπερνά τις 6.000.

Δεδομένων όλων των προβλημάτων και των συνθηκών της εποχής με εμβολιασμούς και τη νέα κανονικότητα, η κίνηση των πωλήσεων διαρκείας στο ΟΑΚΑ, δείχνει κάτι παραπάνω από ικανοποιητική.

Μένει να φανεί αν όλοι όσοι έχουν ήδη κλείσει θέση στο ΟΑΚΑ για τη νέα σεζόν, θα μπορέσουν να βρεθούν δίπλα στην ομάδα την Πέμπτη στις 21:00 απέναντι στη Βελέζ, από τη στιγμή που κάποιοι εξ’ όσων έχουν αγοράσει το διαρκείας τους μπορεί να μην έχουν εμβολιαστεί ακόμη πλήρως.

Θυμίζουμε πως για να μπει ο κόσμος στο γήπεδο την Πέμπτη, θα πρέπει να έχει, μαζί με το εισιτήριό του, το πιστοποιητικό εμβολιασμού (με ισχύ 14 μέρες μετά τη δεύτερη δόση εμβολίου) και έγγραφα για την ταυτοποίηση των προσωπικών του στοιχείων (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης και όποιο άλλο πιστοποιητικό).

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X