Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτη τερμάτισε η Κορακάκη στον τελικό των 10μ.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτη τερμάτισε η Κορακάκη στον τελικό των 10μ.

Δεν τα κατάφερε η Αννα Κορακάκη, που παρά τη φιλότιμη προσπάθεια και την πρόκριση στον τελικό, τερμάτισε 6η και δεν μπόρεσε να μπει στην τριάδα των μεταλλίων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί η εμφάνιση της Άννας Κορακάκη να ήταν εντυπωσιακή στον προκριματικό, ωστόσο στον τελικό των 10 μέτρων αεροβόλο πιστόλι η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν μπόρεσε να πιάσει την ίδια απόδοση και έμεινε στην έκτη θέση, μη μπορώντας να επαναλάβει τον θρίαμβο του Ρίο.

Η Κορακάκη έχασε την ευκαιρία να γίνει σήμερα, η πρώτη ελληνίδα αθλήτρια με τρία Ολυμπιακά μετάλλια, καθώς τερμάτισε έκτη στον τελικό του αγωνίσματος.

Μετά τις πρώτες δέκα βολές, η Κορακάκη ήταν έβδομη. Το χρυσό μετάλλιο πήγε στην Ρωσίδα Βιταλίνα Μπατσαράσκινα με 240.03, επίδοση που αποτελεί νέο Ολυμπιακό ρεκόρ. Το ασημένιο μετάλλιο φόρεσε στο στήθος η Αντοανέτα Κοσταντίνοβα (Βουλγαρία), ενώ η Ρανσίν Γιανγκ (Κίνα), που είχε κάνει στον προκριματικό γύρο Ολυμπιακό ρεκόρ κατέλαβε την τρίτη θέση.


Το όνειρο όμως δεν έχει τελειώσει εδώ, από τη στιγμή που η Κορακάκη ελπίζει σε μετάλλιο στα 25μ. εκεί όπου είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Αγώνες του Ρίο.

Ο προκριματικός θα διεξαχθεί την Πέμπτη (29/7) και η Ελληνίδα σκοπεύτρια ελπίζει να επαναλάβει το θρίαμβο της Βραζιλίας και να κατακτήσει το τρίτο της μετάλλιο σε Ολυμπιακούς αγώνες.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X