Βαριά ήττα για τη Σέλτικ με 2-6 από τη Γουέστ Χαμ στο «Σέλτικ Παρκ»! (VIDEO)

Βαριά ήττα για τη Σέλτικ με 2-6 από τη Γουέστ Χαμ στο «Σέλτικ Παρκ»! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Εξι τέρματα δέχθηκε η Σέλτικ από τη Γουέστ Χαμ, με το Βασίλη Μπάρκα να δέχεται τα τρία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από το κακό στο χειρότερο η Σέλτικ!

Η ομάδα του Βασίλη Μπάρκα και του Ολιβιέ Εντσάμ (που… δεν χωράει στο ρόστερ), ηττήθηκε και από τη Γουέστ Χαμ με 6-2 και πάει στον επαναληπτικό της Δανίας, με την ψυχολογία στο ναδίρ.

Ο Ελληνας πορτιέρε, ξεκίνησε βασικός, σε ένα… εφιαλτικό ημίχρονο, που ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους «Κέλτες», από τη στιγμή που μόλις στο 8ο λεπτό ο ΜακΓκρέγκορ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ποστέκογλου.

Παρά το πολύ καλό ξεκίνημα, με δύο γκολ του Μίκαελ Αντόνιο (23′,32′) και άλλο ένα του Νόουμπλ με πέναλτι στο 38’ έγραψε το1-3 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο διεθνής τερματοφύλακας αποχώρησε, όμως η Σέλτικ δεν άλλαξε.

Οι «Κέλτες» λοιπόν ξεκίνησαν και σε αυτό το ημίχρονο με τον καλύτερο τρόπο, από τη στιγμή που στο 50ο λεπτό μείωσαν με τον Κρίστι σε 2-3, όμως τα «Σφυριά» έκαναν επίδειξη δύναμης και με σκόρερ τους Μπενχραμά (54′), Μπόουεν (74′) και Όκοφλεξ (84′), διαμόρφωσαν το τελικό 2-6.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X