Πάνος Λούπος: «Η ΑΕΚ πρέπει να αλλάξει νοοτροπία και γι' αυτό δεν αρκεί μόνο ο Μιλόγεβιτς» (VIDEO)

Εικόνες από το Βελέζ-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο του Πάνου Λούπου για την επικαιρότητα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πρόκριση για την ΑΕΚ είναι μονόδρομος και για να συμβεί αυτό πρέπει η Ενωση να κερδίσει με 2 γκολ διαφορά την Πέμπτη.

Μία ήταν σαν αυτή που δέχθηκε από τη Βελέζ την περασμένη Πέμπτη δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Η ΑΕΚ έχει μία βάση ρόστερ από τα προηγούμενα χρόνια που έχει… ποτιστεί στην ηττοπάθεια και για να αλλάξει αυτό πρέπει να γίνουν κινήσεις με πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και ταυτόχρονα να έρθουν πολλές συνεχόμενες και σημαντικές νίκες.

Η ΑΕΚ πρέπει λοιπόν, γι’ αρχή να περάσει την Πέμπτη στην επόμενη φάση και από εκεί και έπειτα να ενισχύσει με πολύ σημαντικούς ποδοσφαιριστές το ρόστερ της.

Δεξί και αριστερό μπακ, εξτρέμ και ένας δημιουργικός χαφ (τύπου Εντσάμ), πρέπει να αποτελούν προτεραιότητα για το σχεδιασμό της ομάδας

Το σχόλιο για την ΑΕΚ

Το σχόλιο του Πάνου Λούπου για την επικαιρότητα της ΑΕΚ:

Οι δημοσιογράφοι του enwsi.gr μεταφέρουν την άποψη τους για τα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα της ΑΕΚ, σας δίνουν διαφορετική οπτική των πραγμάτων και θέτουν στοιχεία για σκέψη και προβληματισμό. Εσείς μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματα σας και να ζητάτε τοποθετήσεις για συγκεκριμένα θέματα, μέσα από τις σελίδες του enwsi.gr.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X