Μκιταριάν: «Τον Μουρίνιο δεν τον ενδιαφέρει αν δεν παίξουμε καλά, θέλει απλά τη νίκη»

Μκιταριάν: «Τον Μουρίνιο δεν τον ενδιαφέρει αν δεν παίξουμε καλά, θέλει απλά τη νίκη»
Photo Credits: INTIME

Γεννημένος νικητής ο Ζοζέ Μουρίνιο, σύμφωνα με τον Χένρικ Μκιταριάν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη σκέψη να αποχωρήσει από τη Ρόμα είχε ο Χένρικ Μκιταριάν, ωστόσο όταν είδε πως ο νέος προπονητής της ομάδας θα είναι ο Ζοζέ Μουρίνιο, οι σκέψεις αυτές έπαψαν να υπάρχουν.

«Έμεινα στη Ρόμα επειδή πίστεψα στο πρότζεκτ αυτής της ομάδας, μου άρεσε από την πρώτη μέρα. Είμαι χαρούμενος εδώ, μου αρέσει η ομάδα και η πόλη. Πιστεύω πως μπορούμε να κερδίσουμε κάτι. Είχα κάποιες προσφορές από την Ιταλία και από το εξωτερικό, ωστόσο αποφάσισα να παραμείνω και είμαι χαρούμενος με αυτό.

Ο Μουρίνιο είναι πολύ φιλόδοξος. Θέλει πάντα να νικάει. Δεν τον ενδιαφέρει αν παίζουμε καλό ή κακό ποδόσφαιρο, όλα έχουν να κάνουν με τους τρεις βαθμούς. Όλοι γνωρίζουν πως έχει κερδίσει σχεδόν τα πάντα. Δεν θέλω να συζητώ για το παρελθόν, μιλήσαμε μαζί και ξεκινήσαμε απο την αρχή σε διαφορετικό επίπεδο. Ξέρω τι ζητάει από τους παίκτες και είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα» ανέφερε στη συνέντευξή του ο Αρμένιος εξτρέμ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X