ΑΕΚ: Πρεμιέρα με νίκη της Κ-18 στο βόλεϊ επί του ΣΦΠ Χανίων

ΑΕΚ: Πρεμιέρα με νίκη της Κ-18 στο βόλεϊ επί του ΣΦΠ Χανίων
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ξεκίνησε με το δεξί του Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σημαντική νίκη πήρε η Κ18 της Ακαδημίας Βόλεϊ της ΑΕΚ, επικρατώντας με 3-0 του ΣΦΠ Χανίων μέσα στην Κρήτη. Η “Ένωση” δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους Κρητικούς και προκρίθηκε στη 2η αγωνιστική του Ομίλου, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Νίκαιας που απέκλεισε τον ΑΣ Άθληση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι “κιτρινόμαυροι” με πίεση στο σερβίς και δυναμικό μπλοκ έφτασαν με άνεση στο 1-0 στα σετ με 25-14. Η εξαιρετική παρουσία της ΑΕΚ συνεχίστηκε και στο 2ο σετ, το οποίο φανερώνεται και από το σκορ της νίκης, 9-25. Στο τρίτο και τελευταίο σετ, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και έμειναν κοντά στο σκορ έως τα μέσα του σετ, όταν και η ΑΕΚ ξέφυγε στο σκορ για να φτάσει στη νίκη με 25-17 και 3-0.

Η “Ένωση” θα φιλοξενηθεί από τον Αστέρα Νίκαιας στις 29 Ιουλίου, με τη νικήτρια ομάδα να προκρίνεται στην Ημιτελική Φάση της διοργάνωσης. Σε περίπτωση πρόκρισης, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στα Ημιτελικά τον νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκός ΑΟ εναντίον ΑΕΠ Ολυμπιάς ή Ολυμπιακός ΣΦΠ (αγωνίζονται σήμερα).

ΣΦΠ Χανίων – ΑΕΚ 0-3
Τα σετ: 14-25, 09-25, 17-25.
ΑΕΚ (Ζαν Πιέρ Σάγια): Καρύδης, Θεοδοσίου, Θεοδόσης, Τζούλας, Ξανθόπουλος, Τζάσερ, Χαλίλης, Κουβαράς, Καβαρινός, Κονίδης, Καμαρινόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X