Η ΑΕΚ «βλέπει» τον Εκπολό για δεξί μπακ!

Η ΑΕΚ «βλέπει» τον Εκπολό για δεξί μπακ!
Photo Credits: INTIME

Στενά παρακολουθεί η ΑΕΚ την περίπτωση του δεξιού μπακ της Χάκεν, Γκόντσγουιλ Εκπολό, σύμφωνα με σουηδικά μέσα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ψάχνει παίκτη για να ενισχυθεί στο δεξί άκρο της άμυνας και στη λίστα της βρίσκεται ο Νιγηριανός Γκόντσγουιλ Εκπόλο.

Στη Σκανδιναβική χώρα τονίζεται πως η «Ενωση» έχει ήδη βρεθεί στη Σουηδία έτσι ώστε να παρακολουθήσει από κοντά τον παίκτη.

Μάλιστα και ο ίδιος ο Εκπολό ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, όμως αποκρίθηκε πως δεν γνωρίζει κάτι.

«Δεν έχω ακούσει τίποτα γι ‘αυτό. Εγώ και η Χάκεν, θα μιλήσουμε μετά τη σεζόν. Θέλω να δω ποια είναι η καλύτερη επιλογή για μένα.

Εάν πρόκειται να μείνω θα είμαι ευτυχισμένος, 100%. Αν είναι να φύγω θα πρέπει να μιλήσω με την ομάδα του. Κύριος στόχος μου είναι η Χέκεν», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Νιγηριανός μπακ.

Ποιος είναι ο Εκπόλο

Ο Γκόντσγουιλ Εκπόλο είναι 26χρονος Νιγηριανός δεξιός οπισθοφύλακας που αγωνίζεται στο σουηδικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Χάκεν.

Ο Εκπόλο είναι γέννημα θρέμμα της «Μασία», της φημισμένης ακαδημίας της Μπαρτσελόνα στην οποία αγωνίστηκε από το καλοκαίρι του 2011 μέχρι τον Ιούλιο του 2016 όταν και αποχώρησε.

Ακολούθησαν θητείας στην αγγλική Φλίτγουντ Τάουν και στην ισπανική Μέριδα πριν πάρει μεταγραφή στην Χάκεν, τον Ιούλιο του 2018.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, κατέγραψε 37 συμμετοχές με 4 γκολ. Με την Φλίτγουντ Τάουν αγωνίστηκε σε 15 αγώνες έχοντας ένα γκολ και μια ασίστ ενώ με την Μέριδα έπαιξε μόνο σε 8 αναμετρήσεις.

Τα τελευταία χρόνια με την Χάκεν έχει καταγράψει 93 συμμετοχές, έχοντας πετύχει 4 γκολ και έχοντας μοιράσει 9 ασίστ και αποτελεί τον βασικό δεξιό οπισθοφύλακα της σουηδικής ομάδας.

Το συμβόλαιό του με την σουηδική ομάδα ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2021, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να υπογράψει από τώρα με ομάδα της αρεσκείας του ενώ η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται σε 1 εκατ. ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X