«Απέρριψε πρόταση της ΑΕΚ ο Εκουμπάν»

«Απέρριψε πρόταση της ΑΕΚ ο Εκουμπάν»
Photo Credits: INTIME

Ο Καλέμπ Εκουμπάν απέρριψε πρόταση της ΑΕΚ σύμφωνα με τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κινείται για την ενίσχυση στην μεσοεπιθετική γραμμή και σύμφωνα με τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο έκανε πρόταση για τον Καλέμπ Εκουμπάν της Τραμπζονσπόρ.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος αναφέρει πως ο Γκανέζος επιθετικός, ο οποίος είχε σκοράρει απέναντι στην «Ενωση» στις αναμετρήσεις για το UEFA Europa League της σεζόν 2019-2020, απέρριψε την πρόταση της ΑΕΚ καθώς επιθυμεί να μετακινηθεί στην Τζένοα.

Το δημοσίευμα για τον Εκουμπάν

Αναλυτικά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας gianlucadimarzio.com αναφέρει: «Η Τζένοα προσπαθεί να κλείσει μια σημαντική συμφωνία. Ο Κάλεμπ Εκουμπάν της Τραμπζονσπόρ βρίσκεται στη λίστα της. Οι άνθρωποι της Τζένοα θέλουν τον Ιταλογκανέζο επιθετικό, γεννημένο το 1994, ως ενίσχυση στο ρόστερ.

Με τον ποδοσφαιριστή έχει επιτευχθεί συμφωνία. Ο Εκουμπάν έχει πειστεί από την πρόταση της Τζένοα και απέρριψε όλες τις άλλες προτάσεις που έχουν καταφτάσει, όπως αυτή της ΑΕΚ.

Οι διαπραγματεύσεις με την Τραμπζονσπόρ βρίσκονται σε εξέλιξη και είναι κοντά σε συμφωνία για μεταγραφή έναντι 2 εκατ. ευρώ».

Ποιος είναι ο Εκουμπάν

Ο 27χρονος επιθετικός της Τραμπζονσπόρ, με καταγωγή από την Γκάνα, είναι κάτοχος και ιταλικού διαβατηρίου καθώς έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Κιέβο Βερόνα. Μετά από περιπλάνηση σε ομάδες χαμηλών κατηγοριών της Ιταλίας, το 2017 δόθηκε δανεικός στην αλβανική Παρτιζάνι για να ακολουθήσει μεταγραφή στην Λιντς πριν μεταπηδήσει στην Τραμπζονσπόρ τον Αύγουστο του 2018.

Είναι διεθνής με την εθνική 0μάδα της Γκάνα, με την οποία έχει 9 συμμετοχές και 3 γκολ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X