Τάσος Τσατάλης: «Nα σκεφτούν μόνοι τους κάποιοι αν πρέπει να φορούν αυτή τη φανέλα» (VIDEO)

ΑΕΚ μιά από τα... ίδια, ήττα (2-1) από την Βελέζ και τώρα... τρέχει! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο της ημέρας για την ΑΕΚ από τον Τάσο Τσατάλη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ βίωσε χθες ένα αγωνιστικό πατατράκ και η σιωπή δεν θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι χρυσός στην προκειμένη περίπτωση.

Η Ενωση έχει υποχρέωση να προκριθεί την Πέμπτη και αυτό δεν χρήζει καν αναφοράς.

Δικαιολογίες για τη χθεσινή ήττα υπάρχουν, όμως υπάρχει και η ανάγνωση πως η ΑΕΚ αγωνίστηκε απέναντι σε μία ομάδα χωρίς μπάτζετ, μία ομάδα χωρίς κατάλληλο γήπεδο για να παίξει στην Ευρώπη και μία ομάδα που έλειπε από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις για 33 χρόνια.

Απέναντι σε αυτή την ομάδα δεν γίνεται έρχεσαι αντιμέτωπος με αυτές τις καταστάσεις που είδαμε χθες.

Κατ’ εμέ η χθεσινή ημέρα ήταν μία από τις πιο μαύρες στην ιστορία της ΑΕΚ στην Ευρώπη! Αλλά το πιο άσχημο είναι πως όλα τα μέλη της ΑΕΚ έχουν συμβιβαστεί πλέον με αυτή την εικόνα.

Ποδοσφαιριστές που δεν είναι σε θέση να βγάλουν αντίδραση σε οποιαδήποτε αναποδιά, απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο δεν γίνεται να έχουν βασικό ρόλο στην ομάδα.

Το σχόλιο για την ΑΕΚ

Δείτε το σχόλιο του αρθρογράφου Τάσου Τσατάλη για την επικαιρότητα της ΑΕΚ:

Οι δημοσιογράφοι του enwsi.gr μεταφέρουν την άποψη τους για τα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα της ΑΕΚ, σας δίνουν διαφορετική οπτική των πραγμάτων και θέτουν στοιχεία για σκέψη και προβληματισμό. Εσείς μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματα σας και να ζητάτε τοποθετήσεις για συγκεκριμένα θέματα, μέσα από τις σελίδες του enwsi.gr.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X