«Υποψήφιος αντικαταστάτης του Ουζουνίδη ο Μπόλονι στην Κραϊόβα»

Παναθηναϊκός: Υπογράφει διετές ο Μπόλονι
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με ρουμάνικα δημοσιεύματα, ο Λάζλο Μπόλονι φαντάζει ως ο καλύτερος... διάδοχος του Μαρίνου Ουζουνίδη, στην Ουνιβεριτατέα Κραϊόβα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ήττα της Κραϊόβα από τη Λάτσι στην Αλβανία οδήγησε τον Μαρίνο Ουζουνίδη στην πόρτα της εξόδου.

O 53χρονος προπονητής , σύμφωνα με πληροφορίες του gsp.ro, δέχτηκε επίθεση από όλες τις κατευθύνσεις, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων του συλλόγου, και δεν είχε ούτε την υποστήριξη των οπαδών, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να απολυθεί από τον, πρόεδρο της ομάδας, Μιχάι Ροτάρου.

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Ελληνα τεχνικού και διακαής πόθος του Ροτάρου, είναι ο Λάζλο Μπόλονι.

Ο έμπειρος Ρουμάνος τεχνικός, από τη στιγμή που έλυσε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, βρίσκεται ελεύθερος και ο Ροτάρου θέλει να τον επαναπατρίσει.

Θυμίζουμε πως ο Μπόλονι, είναι ένας προπονητής με μεγάλες διακρίσεις και… έντονο ελληνικό παρελθόν. Στην καριέρα του έχει δουλέψει σε αρκετές ομάδες, με τη Σπόρτινγκ και τη Σταντάρ Λιέγης να είναι αυτές που ξεχωρίζουν, με τον Ρουμάνο τεχνικό να κατακτά το πρωτάθλημα με Πορτογαλία και Βέλγιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X