Γιάχιτς: «Θα είναι πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα για την Βελέζ στο επαναληπτικό παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Αθήνα»

Γιάχιτς: «Θα είναι πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα για την Βελέζ στο επαναληπτικό παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Αθήνα»
Photo Credits: INTIME

Σε συνέντευξη του ο Σανέλ Γιάχιτς μίλησε για τον αγώνα της Βελέζ με την ΑΕΚ, αλλά και το πώς ήταν η Ένωση στην εποχή του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρώην σκληροτράχηλος αμυντικός μέσος της ΑΕΚ, Σάνελ Γιάχιτς, μίλησε στο reprezentacija.ba για τη νίκη της Βελέζ επί της Ενωσης, αλλά και για την προπονητική καριέρα του Φέτζα Ντούντιτς.

Ο Γιάχιτς έμεινε έκπληκτος από την απόδοση της Βελέζ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, όμως τονίζει πως ήταν μόνο η πρώτη φάση του προκριματικού γύρου και στην Αθήνα θα είναι πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο reprezentacija.ba:

Για τον αγώνα της Βελέζ με την ΑΕΚ

«Παρακολούθησα τον αγώνα της Βελέζ με την ΑΕΚ και μπορώ να πω πως η Βελέζ με εξέπληξε, δεν περίμενα να παίξει τόσο καλά. Ωστόσο, πρέπει να παραμείνει στο έδαφος γιατί το επαναληπτικό παιχνίδι θα είναι πολύ πιο δύσκολο στην Αθήνα. Η Ένωση δεν έπαιξε με τους ισχυρούς της παίκτες. Δε νομίζω ότι οι κιτρινόμαυροι υποτίμησαν την Βελέζ, υπάρχει στον πάγκο ο κορυφαίος Βλάνταν Μιλόγεβιτς που έχει αρκετή εμπειρία και ο επόμενος αγώνας θα είναι εντελώς διαφορετικός.

Για τον Φέτζα Ντούντιτς

Λίγοι άνθρωποι θα μπορούσαν να φανταστούν ότι ένας άνδρας θα έκανε τέτοια πράγματα με την Βελέζ. Με ποιοτική δουλειά και προσπάθεια όλα είναι δυνατά. Η Βελέζ γράφει μια ιστορία και πιστεύω ότι μπορεί να παλέψει και για τον τίτλο.

Για την σημερινή ΑΕΚ και της εποχής του

Η ΑΕΚ είναι διαφορετική σήμερα από την εποχή μου. Υπάρχει άνθρωπος που βάζει χρήματα και έφερε μεγάλες ενισχύσεις και είπε ότι δεν θα σταματούσε εκεί. Αλλά, όταν ήμουν εκεί η ατομική ποιότητα ήταν καλύτερη. Στην ομάδα ήταν ο Μαιστόροβιτς, Ριβάλντο, Δέλλας, Τζιμπούρ και το πρωτάθλημα ήταν πιο δυνατό από σήμερα. Όπως και να έχει όμως, ένας υποβιβασμός από την Βελέζ θα ήταν μεγάλη καταστροφή για τον σύλλογο.

Για τον Μπάγεβιτς

Ήταν μεγάλη μου χαρά να συνεργαστώ με τον Μπάγεβιτς. Στην Ελλάδα είναι σαν σταρ. Είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχει κερδίσει τρόπαια εκεί. Λόγω όλων αυτών, ήταν άσχημο για μένα να κοιτάξω την κριτική του όταν ήταν επικεφαλής της εθνικής ομάδας. Δεν ήρθε να αποδείξει τον εαυτό του, ήρθε για να βοηθήσει και να αναζωογονήσει το προσωπικό με κάποιο τρόπο, για να πάρει παίκτες για το μέλλον. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να πούμε ότι η εθνική ομάδα δεν είναι αυτή που ήταν πριν από λίγα χρόνια. Πολλά έχουν αλλάξει.

 

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X