Η ΑΕΚ παίρνει τον 21χρονο Κύπριο Γερολέμου

Η ΑΕΚ παίρνει τον 21χρονο Κύπριο Γερολέμου
Photo Credits: INTIME

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Γιάννης Γερολέμου για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έκανε δικό της τον 21χρονο μέσο, Γιάννη Γερολέμου (γεννημένος στις 27/1/2000), που αγωνιζόταν στην κυπριακή ΑΕ Λεμεσού.

Ο 21χρονος Κύπριος μεσοεπιθετικός της ΑΕ Λεμεσού είναι από τα μεγάλα ταλέντα στην Κύπρο και είναι ήδη στην Αθήνα για την ΑΕΚ B’. Μάλιστα, η μεταγραφή του προχωρά με τον μάνατζερ του να έχει αναλάβει να την τελειώσει άμεσα, ώστε να τεθεί τη Δευτέρα στη διάθεση του Σωκράτη Οφρυδόπουλου στην πρώτη προπόνηση της δεύτερης ομάδας της Ενωσης.

Ο Γερολέμου στο πρώτο μισό της περασμένης σεζόν, ήταν δανεικός στην Βουλγαρική Τσάρσκο Σέλο και επέστρεψε τον χειμώνα στη Λεμεσό.

Η ΑΕΛ αξιώνει χρήματα για να παραχωρήσει τον Γερολέμου, ενώ τη δεδομένη στιγμή η ΑΕΚ προσφέρει ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησης του παίκτη ως μοναδικό αντάλλαγμα για τη μεταγραφή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γερολέμου είχε βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο το περασμένο καλοκαίρι, επεκτείνοντας τη συνεργασία του με την ΑΕΛ μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X