Η ΑΕΚ προετοιμάζει τα πάντα για την επιστροφή των οπαδών στην ρεβάνς με την Βελέζ!

Επιστρέφει ο κόσμος στα γήπεδα -Ομόφωνη απόφαση της Super League!
Photo Credits: INTIME

Αρκετός κόσμος αναμένεται στο ΟΑΚΑ, στην επιστροφή του κόσμου της ΑΕΚ στο γήπεδο μετά από 1,5 χρόνο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο γήπεδο ετοιμάζεται να επιστρέψει ο κόσμος της ΑΕΚ μετά από 1,5 χρόνο!

Η Ενωση, αγωνίζεται την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ απέναντι στη Βελέζ στο ΟΑΚΑ, στις 21:00 και στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ περιμένουν αρκετό κόσμο στο γήπεδο, με δεδομένο ότι είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι έπειτα από την χθεσινή ήττα με 2-1 στο Σεράγεβο.

Αναλυτικότερα, ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, σχετικά με την οργάνωση της επιστροφής του κόσμου στο γήπεδο, στον επαναληπτικό αγώνα με τη Βελέζ την προσεχή Πέμπτη στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Αυτά που συζητήθηκαν στην εν λόγω σύσκεψη, αφορούσαν τις αναλυτικές οδηγίες που θα δοθούν προς τον κόσμο της ΑΕΚ, έτσι ώστε να γίνει αντιληπτή απόλυτα η ΚΥΑ.

Για να μπει ο κόσμος στο γήπεδο,  θα πρέπει να έχει, μαζί με το εισιτήριό του, το πιστοποιητικό εμβολιασμού (με ισχύ 14 μέρες μετά τη δεύτερη δόση εμβολίου) και έγγραφα για την ταυτοποίηση των προσωπικών του στοιχείων ( ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης και όποιο άλλο πιστοποιητικό).

Μάλιστα, για το παιχνίδι με τη Βελέζ, θα κυκλοφορήσουν κανονικά εισιτήρια (εκτός από τα διαρκείας), ωστόσο η έκδοσή τους θα γίνει αποκλειστικά μέσω διαδικτύου, καθώς λόγω της νέας ΚΥΑ, απαγορεύεται η προπώληση σε εκδοτήριο. Εννοείται πως όπως και στα διαρκείας και στα απλά εισιτήρια πρέπει να υπάρχει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης τους έξι τελευταίους μήνες.

Από τη Δευτέρα θα υπάρξουν απ’ την ΠΑΕ ΑΕΚ όλες οι απαραίτητες ανακοινώσεις που θα περιγράφουν αναλυτικά τη διαδικασία με βασική προτροπή προς τον κόσμο την έγκαιρη προσέλευσή του, λόγω των ελέγχων που θα υπάρξουν.

Εκτός των άλλων η ΠΑΕ τόνισε πως οι έλεγχοι θα είναι πολύ αυστηροί για την είσοδο του κόσμου στα γήπεδα.

Ο λόγος αφορά και την προστασία της δημόσιας υγείας, αλλά και την εφαρμογή της ΚΥΑ και των κανονισμών της UEFA.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X