ΑΕΚ: Ο Μυλωνάς και επίσημα για ένα ακόμη χρόνο με τους τρεμπλούχους!

ΑΕΚ: Ο Μυλωνάς και επίσημα για ένα ακόμη χρόνο με τους τρεμπλούχους!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε και επίσημα την επέκταση της συνεργασίας με τον Χριστόδουλο Μυλωνά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του τρεμπλ, ο Χριστόδουλος Μυλωνάς έκανε γνωστή την συμφωνία με την ΑΕΚ για ένα ακόμη χρόνο.

Ο 24χρονος διεθνής πλέι μέικερ μετά από μια εξαιρετική σεζόν συμφώνησε με τον Σταμάτη Παπασταμάτη για να συνεχίσει να φοράει την φανέλα του «Δικεφάλου» και την επόμενη χρονιά.

Σήμερα η Ερασιτεχνική ανακοίνωσε και επίσημα την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Χριστόδουλο Μυλωνά. Ο 24χρονος (13/05/1995) διεθνής πλέι μέικερ, ύψους 1,90 μ., υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο και θα παραμείνει στο δυναμικό της ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου έως το καλοκαίρι του 2022, συμπληρώνοντας μία πενταετία με τον “Δικέφαλο” στο στήθος.

Ο Χριστόδουλος Μυλωνάς φόρεσε για πρώτη φορά την “κιτρινόμαυρη” φανέλα το 2017 και μέσα σε 4 χρόνια έχει κατακτήσει 2 Πρωταθλήματα Ελλάδος, 1 Κύπελλο και 1 EHF European Cup. Ο Μυλωνάς έχει αγωνιστεί σε 135 επίσημους αγώνες και έχει πετύχει 383 τέρματα, αποτελώντας τον 7ο κορυφαίο σκόρερ στην Ιστορία του τμήματος.

Μετά την επισημοποίηση της ανανέωσης του συμβολαίου, ο Χριστόδουλος Μυλωνάς δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα για ακόμα μία χρονιά με την ΑΕΚ! Θα καταβάλω τα μέγιστα για να πραγματοποιήσουμε μία εξίσου πετυχημένη χρονιά όσο η περσινή, όπου κατακτήσαμε τα πάντα. Εύχομαι να έχουμε μια υγιή χρονιά και με τον κόσμο στο πλευρό μας να μείνουμε στην κορυφή“.

Χριστόδουλε, καλή επιτυχία και τη νέα σεζόν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X