«Η Βελέζ θα προσπαθήσει για το θαύμα στο ΟΑΚΑ, αλλά η ΑΕΚ έχει εμπειρία-Από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία της Βοσνίας»

Εικόνες από το Βελέζ-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Οσα γράφουν οι Βόσνιοι για τη νίκη της Βελέζ επί της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Βελέζ… σόκαρε την ΑΕΚ στο Σαράγεβο και όπως ήταν λογικό υπήρξαν πανηγυρισμοί μετά το τέλος του αγώνα.

Η ομάδα της Βοσνίας θα έρθει στο ΟΑΚΑ με το υπέρ της 2-1 και σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, οι παίκτες του Ντούντιτς θα προσπαθήσουν να ολοκληρώσουν την μεγάλη έκπληξη και να προκριθούν στον Γ’ γύρο του Conference League.

Μάλιστα, η χθεσινή νίκη της Βελέζ χαρακτηρίζεται από τις πιο σημαντικές για το ποδόσφαιρο της Βοσνίας μεταπολεμικά.

Το πρωί της Παρασκευής οι αντίπαλοι της Ενωσης επέστρεψαν στις προπονήσεις και ξεκίνησαν την προετοιμασία για τη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη στις 29 Ιουλίου.

Οσα λένε οι Βόσνιοι για τη μεγάλη νίκη της Βελέζ επί της ΑΕΚ

Αναλυτικά όσα λέει ο «sportsport.ba»

«Η Βελέζ πέτυχε μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία του συλλόγου, αλλά και στη μεταπολεμική περίοδο του ποδοσφαίρου της Βόσνιας. Σήμερα η ευφορία υποχώρησε εν μέρει και οι προετοιμασίες για τη ρεβάνς στην Αθήνα ξεκίνησαν.

Οι παίκτες της Βελεζ εκπαιδεύτηκαν το πρωί της Παρασκευής και ξεκίνησαν την προετοιμασία για την Πέμπτη. Το πρωί της Τετάρτης, η αποστολή της Βελέζ θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο του Μόσταρ με πτήση τσάρτερ προς την Ελλάδα. Θα προπονηθεί στην Αθήνα το βράδυ πριν από τον αγώνα και θα πραγματοποιηθεί κα η επίσημη συνέντευξη τύπου.

Η Βελέζ έχει το πλεονέκτημα, αλλά ο Ντούντιτς και οι παίκτες του γνωρίζουν επίσης τη δυσκολία του ΟΑΚΑ. Η Βελέζ θα προσπαθήσει να κάνει ένα θαύμα και να περάσει στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League. Δεν θα είναι όμως εύκολο, καθώς η ΑΕΚ έχει εμπειρία και καλή παράδοση σε αυτά τα ματς», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X