Καραγκιοζόπουλος: «Ιδια εικόνα, ίδιες παθογένειες με πέρυσι-Αργησε να πάρει παίκτες η ΑΕΚ»

Καραγκιοζόπουλος: «Ιδια εικόνα, ίδιες παθογένειες με πέρυσι-Αργησε να πάρει παίκτες η ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Οσα τόνισε ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος για τη χθεσινή ήττα της ΑΕΚ από την Βελέζ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Τάκης Καραγκιοζόπουλος έδωσε συνέντευξη με αφορμή την χθεσινή κακή εμφάνιση και ήττα της ΑΕΚ από την Βελέζ για το Conference League.

O παλαίμαχος της Ενωσης απέδωσε την ήττα στην καθυστερημένη υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού της ΑΕΚ και εξέφρασε την ελπίδα να μην πληρώσει η Ενωση το γεγονός ότι στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι παρατάχθηκε με την προβληματική περσινή ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καραγκιοζόπουλος στον ΣπορFM

«Ήταν μια συνέχεια της περσινής σεζόν. Ίδια εικόνα, ίδιες παθογένειες. Δεν έδειξε κάτι καινούργιο η χθεσινή ΑΕΚ. Είδαμε μια βελτίωση στο φιλικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού, αλλά χθες επανήλθαμε στα περσινά. Παρόλα αυτά υπάρχει αισιοδοξία, γιατί η Βελέζ δεν είναι μια ομάδα που σε τρομάζει. Ελπίζουμε ότι στη ρεβάνς οι Βράνιες και Αραούχο, που ξέρουν την ομάδα από παλιά, ίσως βοηθήσουν να το γυρίσει η ομάδα.

Όταν κάνεις έναν προγραμματισμό για μια ομάδα, πρέπει να ξέρεις πότε θα πάρεις τους παίκτες, γιατί η Ευρώπη δεν περιμένει. Είναι δυο ματς, αν δεν είσαι έτοιμος σε αυτά τα ματς, κινδυνεύεις να χάσεις την Ευρώπη. Δεν ξέρω τι έφταιξε και λειτούργησαν έτσι, ας ελπίσουμε να μην το πληρώσει την επόμενη Πέμπτη.

Γιατί τώρα θα ψάξει και θα κινηθεί για επιπλέον παίκτες η ΑΕΚ, αλλά στη ρεβάνς δεν θα τους έχει. Όταν ξέρεις ότι θέλεις κάποιους παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τους παίρνεις πιο νωρίς. Ήταν ευκαιρία και με τη Βελέζ και με τον επόμενο αντίπαλο να κάνεις μια πορεία στην καινούργια διοργάνωση και να έχεις και έσοδα. Αν ο μη γένοιτο έχεις έναν αποκλεισμό από τη Βελέζ, θα μιλάμε για τραγωδία.

Η περσινή χρονιά της ΑΕΚ την ακολουθεί και φέτος. Έπρεπε ο προπονητής να βασιστεί σε παίκτες που κάνανε μια πολύ άσχημη σεζόν. Επίσης πήγαν όλα στραβά. Προηγηθήκαμε νωρίς, αλλά ισοφαριστήκαμε σε δυο λεπτά. Βάλαμε ένα γκολ που έπρεπε να μετρήσει. Παρόλα αυτά, η εικόνα της ομάδας δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Τώρα έχουμε ένα ματς που είναι όλη η ευρωπαϊκή χρονιά. Αν δεν περάσει η ΑΕΚ, θα έχουμε γκρίνιες και μουρμούρες από νωρίς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X