Βελέζ-ΑΕΚ: «Δεν έχει ηρεμία η Ενωση, δημιουργούνται... τρύπες από Σάκχοφ και Λόπες»

Βελέζ-ΑΕΚ: «Δεν έχει ηρεμία η Ενωση, δημιουργούνται... τρύπες από Σάκχοφ και Λόπες»
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο ματς της ΑΕΚ με την Βελέζ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ξεκίνησε δυνατά, προηγήθηκε μόλις στο 12′ με πλασέ του Καρίμ Ανσαριφάρντ, αλλά δύο λεπτά μετά η Βελέζ κατάφερε να ισοφαρίσει.

Στη συνέχεια και μέχρι το ημίχρονο η Ενωση δεν μπόρεσε να επιβάλει το ρυθμό της και πλέον καλείται στο ημίχρονο να βελτιώσει την εικόνα της και να καθαρίσει την πρόκριση από απόψε.

Λίγο πριν την ανάπαυλα, η ΑΕΚ πέτυχε γκολ και πάλι με τον Ανσαριφάρντ, αλλά λανθασμένα ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Διαβάστε το σχόλια των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο Βελέζ-ΑΕΚ

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: Η ΑΕΚ δεν κάνει καλή εμφάνιση, δεδομένου του αντιπάλου. Δεν έχει ψυχραιμία και ηρεμία με την μπάλα στα πόδια της. Και αυτό δίνει κίνητρο στο πρέσινγκ της Βελέζ που δεν αφήνει ευκαιρία να πιέσει ψηλά. Ενας Τζαβέλλας δεν φτάνει και οι υπόλοιποι αμυντικοί και χαφ δεν έχουν καθαρό μυαλό. Το ίδιο κάνει η ΑΕΚ στην επίθεση και βρίσκει φάσεις και χώρους για να απειλήσει. Και έπρεπε και πρέπει να βρει και άλλες για να βρει γκολ. Και ο Καρίμ δείχνει να είναι σε καλή βραδιά από άποψη αποτελεσματικότητας. Η ΑΕΚ δέχθηκε ένα γκολ άπιαστο, ο Τσιντώτας έβγαλε και ένα πολύ δύσκολο, αλλά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη πίσω. Και από εκεί ξεκινούν όλα αν θες να κερδίσεις.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: Δύο τα μεγάλα προβλήματα της ΑΕΚ στο ματς, ο Σάκχοφ που είναι τρύπα στη μεσαία γραμμή και ο Λόπες στο αριστερό άκρο. Ως συνήθως, όλα στην ΑΕΚ θα γίνουν και μπήκε η γκολάρα της σεζόν, ενώ της ακυρώθηκε και κανονικότατο γκολ. Θα τη βρει την άκρη πάντως στο δεύτερο ημίχρονο.

ΤΑΣΟΣ ΤΣΑΤΑΛΗΣ: Κατέβηκε σφιγμένη και συντηρητική η ΑΕΚ. Βρήκε το γκολ που θα την βοηθούσε να πάρει το πάνω χέρι και να ανεβάσει σιγά – σιγά ρυθμό, αλλά είχαμε επιστροφή του εφιάλτη. Σοκ μέσα σε δύο λεπτά, από αυτά που σε παγώνουν στην κυριολεξία. Κι αυτό το γκρουπ ποδοσφαιριστών παγώνει εύκολα. Ο Σιμάνσκι κάνει μεγάλο ματς, από αυτόν έχει προέλθει και το γκολ μάλιστα, αλλά δεν φτάνει. Η άμυνα σου και δεν εμπνέει εμπιστοσύνη φυσικά και δεν σε βοηθάνε και οι πλάγιοι καθόλου στην επίθεση. Ο Λιβάι λίγες εξάρσεις, ο Μάνταλος πουθενά στο γήπεδο όπως και ο Σάκχοφ. Ο Αλμπάνης στο πρώτο επίσημο 45λεπτο μόνο προβληματίζει. Βεβαίως η ουσία είναι πως έχει ακυρωθεί ένα κανονικό γκολ που θα σου επέτρεπε παρά αυτή την προβληματική εικόνα να είσαι μπροστά. Δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις για το πρώτο ματς, αλλά υπάρχουν στοιχεία που δεν δικαιολογούνται από αυτό και έτσι κι αλλιώς χρειάζονται διόρθωση γενικώς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X