Η Ελφσμποργκ πέρασε από απόψε στον γ' προκριματικό γύρο, 4-0 την Μιλσάμι

Η Ελφσμποργκ πέρασε από απόψε στον γ' προκριματικό γύρο, 4-0 την Μιλσάμι
Photo Credits: INTIME

Με 4-0 κέρδισε η Ελφσμποργκ τη Μιλσάμι και κλείδωσε από σήμερα το εισιτήριο για τον Γ' προκριματικό γύρο του Conderence League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ελφσμποργκ υποδέχθηκε την Μιλσάμι και πήρε τη νίκη με 4-0, μια νίκη που της δίνει ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης για τον Γ’ προκριματικό του Conference League όπου πρόκειται να παίξει (καλώς εχόντων των πραγμάτων) με την ΑΕΚ.

Εύκολο έργο είχε η Ελφσμποργκ κόντρα στη Μιλσάμι.

Από το ημίχρονο οι Σουηδοί προηγήθηκανμε 3-0 της μολδαβικής Μιλσάμι και στο τέλος της αναμέτρησης κατάφεραν να βάλουν και το… κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 4-0.

Μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης ο Βαϊσάνεν άνοιξε το σκορ, με τον Όκελς στο 25’ να σκοράρει το δεύτερο γκολ και τον Φρικ στο 43’ να κάνει το 3-0 δίνοντας στην Έλφσμποργκ ισχυρό προβάδισμα για το δεύτερο μέρος κόντρα στην Μιλσάμι.

Αξιοσημείωτο είναι πως οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με τρεις παίκτες λιγότερους, με τον Αμουγκούι  να αποβάλλεται με 2η κίτρινη στο 65′ και τους Ντινάρι και Μπόλοχαν, να αφήνουν την ομάδα του με 8 παίκτες στο 73′ και το 75′.

Ο… χορός των γκολ έκλεισε στο 82′, με σκόρερ τον Χόλστ.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X