Αλασγκάροφ: Τριπλό κάταγμα και επέμβαση στο σαγόνι από το δολοφονικό χτύπημα του Καμαρά (VIDEO)

Αλασγκάροφ: Τριπλό κάταγμα και επέμβαση στο σαγόνι από το δολοφονικό χτύπημα του Καμαρά (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τουλάχιστον ένα μήνα θα μείνει εκτός ο Ναμίκ Αλασγκάροφ, ο οποίος έφαγε την κλωτσιά από τον Μαντί Καμαρά στο ματς του Ολυμπιακού με την Νέφτσι Μπακού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ναμίκ Αλασγκάροφ ήταν εκ των άτυχων στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Νέφτσι Μπακού, με τον μεσοεπιθετικό των Αζέρων να δέχεται μια «γεμάτη» κλωτσιά από τον Μαντί Καμαρά και να αποχωρεί με σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού.

Η ενημέρωση της Νέφτσι Μπακού αναφέρει πως ο Αλασγκάροφ έχει υποστεί τριπλό κάταγμα (στα φτερά της μύτης και σε μετωπιαία και πλευρικά οστά της γνάθου). Οι γναθοχειρουργοί που τον εξέτασαν ανέφεραν πως προς το παρόν δεν χρειάζεται επέμβαση στη μύτη, ενώ έχει ορισμένες πληγές στο πρόσωπο οι οποίες χρειάζονται υπομονή για να επουλωθούν. Παράλληλα, μπορεί να χρειαστεί μελλοντικά πλαστική επέμβαση.

Ο Αλασγκάροφ δεν θα κάνει επέμβαση στη μύτη, αλλά στο σαγόνι όπου έχει αποκτήσει πρόβλημα και θα διεξαχθεί την Παρασκευή (23/07). Για τον επόμενο μήνα θα λαμβάνει ειδική αγωγή και θα αρχίσει σιγά-σιγά να ενσωματώνεται στις προπονήσεις της ομάδας του.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X