Βαϊνάλντουμ: «Με έπεισε το πλάνο της Παρί»

Βαϊνάλντουμ: «Με έπεισε το πλάνο της Παρί»
Photo Credits: INTIME

Ανακοινώθηκε και επίσημα από την Παρί Σεν Ζερμέν ο Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρουσιάστηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν ο Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ κάνοντας τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Παριζιάνων.

«Είναι ένα έντονο συναίσθημα, είμαι μέρος ενός υπέροχου συλλόγου που έχει υπέροχους παίκτες. Το Παρίσι είναι μια όμορφη πόλη, με απίστευτους φιλάθλους. Το ξέρω γιατί έχω ήδη παίξει εναντίον της Παρί εδώ. Είναι μια υπέροχη ημέρα για μένα και την οικογένειά μου γιατί ξεκινάμε μια νέα περιπέτεια. Έχω δείξει στους συλλόγους που έχω παίξει ότι είμαι ένας παίκτης που θέλει να κερδίζει. Εχω αυτή τη νοοτροπία που θέλω πάντα να πηγαίνω καλύτερα, να μαθαίνω από τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου. Ελπίζω να ενσωματωθώ στην ομάδα το συντομότερο δυνατό».

Όσο για την απόφαση του 29χρονου άσου να πει το «ναι» στην Παρί,« Όταν έμεινα ελεύθερος από την Λίβερπουλ με πλησίασαν πολλές ομάδες. Με έπεισε το πλάνο της Παρί, όμως, όλοι μου έδειξαν ότι με ήθελαν, ενώ είχα μιλήσει αρκετά και με τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο, όταν με προσέγγισε να πάω στην Τότεναμ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X