Βελέζ-ΑΕΚ: Αυτές είναι οι εξωφρενικές απαιτήσεις των Βόσνιων για τη μετάδοση του αγώνα!

Οι στιγμές του ταξιδιού της ΑΕΚ στο Σαράγεβο από την κάμερα του ΑΕΚ TV  (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Διαβάστε τους λόγους που ακόμα δεν έχει βρεθεί λύση με τη μετάδοση του αγώνα της ΑΕΚ με την Βελέζ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η σέντρα του αγώνα της ΑΕΚ με την Βελέζ πλησιάζει (21:30) και ακόμα δεν έχει υπάρξει συμφωνία για την μετάδοση του ματς.

Η πλευρά της ΑΕΚ (που δεν μπορεί να διαπραγματευτεί για τους αγώνες μακριά από την έδρα της), έκανε την παρέμβασή της, όπως διαβάσατε νωρίτερα στο enwsi.gr, στη βοσνιακή μανατζερική εταιρία που έχει τα δικαιώματα και το πολύ μέχρι τις 19.30 θα οριστικοποιηθεί το μεγάλο ζήτημα, είτε θετικά, είτε αρνητικά.

Το πρόβλημα στις συζητήσεις με την εταιρία που έχει τα δικαιώματα ξεκινούν από τη βάση ότι εκείνοι κοστολογούσαν τα δικαιώματα του σημερινού πρώτου ματς στα 40-45.000 ευρώ και της ρεβάνς στα… 5.000 ευρώ, πιθανολογώντας ότι δεν θα έχει ενδιαφέρον στη Βοσνία η ρεβάνς του ΟΑΚΑ την επόμενη Πέμπτη.

Αυτός λοιπόν είναι ο λόγος για το… κώλυμα της μετάδοσης και πλέον η ευχή όλων είναι να βρεθεί λύση-έστω και την τελευταία στιγμή-για να δει ο κόσμος το πρώτο επίσημο ματς της Ενωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X