Εισήγηση των ειδικών για δύο τεστ την εβδομάδα σε ανεμβολιαστους εργαζόμενους στον τουρισμό

Εισήγηση των ειδικών για δύο τεστ την εβδομάδα σε ανεμβολιαστους εργαζόμενους στον τουρισμό

Εξετάζεται το ενδεχόμενο να γίνονται υποχρεωτικά δυο τεστ την εβδομάδα στους ανεμβολίαστους εργαζόμενους που είναι στον τομέα του τουρισμού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την υποχρέωση να κάνουν δύο τεστ την εβδομάδα οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι στον τουρισμό εισηγείται η επιτροπή των ειδικών.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ η εισήγηση αναφέρει ότι κάθε εβδομάδα θα πρέπει να γίνονται υποχρεωτικά ένα self test και ένα rapid test. Υπενθυμίζεται ότι τα test αυτά δεν δίνονται δωρεάν.

Πελώνη: Δεν εξετάζονται νέα περιοριστικά μέτρα σε νησιά

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης απαντώντας σε ερώτηση αν υπάρχει ανησυχία για την επιδημιολογική εικόνα και άλλων νησιών εκτός από τη Μύκονο, είπε ότι η κυβέρνηση αξιολογεί και παρακολουθεί τα στοιχεία και αναλόγως υπάρχουν σημειολογικές παρεμβάσεις.
Σημείωσε ότι στη Μύκονο ελήφθησαν περιοριστικά μέτρα στη μεταμεσονύχτια διασκέδαση και τη μουσική τα οποία ισχύουν μέχρι τη Δευτέρα. «Φαίνεται ότι υπάρχει σταθεροποίηση. Δεν έχω κάτι για κάποιο άλλο νησί», συνέχισε επισημαίνοντας πως πρέπει να τηρούμε τα μέτρα και κυρίως να σπεύσουμε να εμβολιαστούμε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X