Ηττα για τον Ατρόμητο (3-0) από τη Βαλένθια (VIDEO)

Ηττα για τον Ατρόμητο (3-0) από τη Βαλένθια (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η Βαλένθια επικράτησε 3-0 του Ατρομήτου σε φιλικό, με τους Περιστεριώτες να έχουν κάποια καλά διαστήματα σε σχέση με το ματς κόντρα στην Ελτσε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την δεύτερη ήττα σου σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια επί ισπανικού εδάφους γνώρισε από τη Βαλένθια ο Ατρόμητος, αφού οι Ισπανοί επικράτησαν με 3-0, την στιγμή που οι Περιστεριώτες αν και έδειξαν σε κάποια διαστήματα θετικά στοιχεία, έχουν ακόμη πολύ δουλειά μπροστά τους.

Μετά από αρκετά λεπτά χωρίς κάποια αξιόλογη φάση, ο Μούσα έπιασε την κεφαλιά, όμως ο Θεοδωράκης κατάφερε και μπλόκαρε στο 10’. Τρία λεπτά αργότερα και μετά από μπέρδεμα στην άμυνα του Ατρομήτου, οι Ισπανοί έκλεψαν την μπάλα και ο Βαγιέχο άνοιξε το σκορ με πλασέ σε κενή εστία. Η Βαλένθια συνέχισε τον υψηλό ρυθμό της και με άπιαστο φαλτσαριστό σουτ του Χασόν Ρεμισέιρο έκανε το 2-0 στο 20’.


Κόντρα στην ροή του αγώνα και την καλή εικόνα της ομάδας του Άνχελ Λόπεθ, ο Γκέδες έπιασε ένα αριστερό «ξερό» σουτ και στο 69’ έγραψε το 3-0, ενώ στο 79’, ο Φραν Πέρεθ αν και βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Μανδά αστόχησε από πλεονεκτική θέση.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X