Μιλόγεβιτς: «Δεν χρειάζεται να πω τι περιμένουμε όλοι από την ΑΕΚ» -Τι είπε για Αραούχο, Βράνιες και Λε Ταλέκ

Μιλόγεβιτς: «Δεν χρειάζεται να πω τι περιμένουμε όλοι από την ΑΕΚ» -Τι είπε για Αραούχο, Βράνιες και Λε Ταλέκ
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της ΑΕΚ με την Βελέζ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Βελέζ αύριο (21:30) στο Σαράγεβο για τον Β’ προκριματικό γύρο του UEFA Conference League και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τον πρώτο επίσημο αγώνα της «Ενωσης» αλλά και για τον βαθμό ετοιμότητας των νέων μεταγραφών της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι διαφορετικό το επίσημο ματς. Αυτή την περίοδο ξεκινάμε στην Ευρώπη, δεν χρειάζεται να πω τι να περιμένει ο κόσμος και τι περιμένουμε όλοι από την ΑΕΚ. Αυτό που ζητάω από τα παιδιά από την δουλειά που έχουμε κάνει, είναι να βγάλουμε όσα περισσότερα μπορούμε στο γήπεδο. Όλες οι ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχουν καλό επίπεδο και πρέπει να το πάρουμε σοβαρά. Θέλω πειθαρχία και σοβαρότητα στον αγωνιστικό χώρο.

«Αν αρχίζεις και παίζεις το build up από πίσω, μπορείς να έχεις πρόβλημα με το πρέσινγκ. Αν παίζεις με ψηλές μπαλιές από πίσω είναι κάτι άλλο. Κάθε ματς είναι ξεχωριστό και θα δούμε τον τρόπο που ταιριάζει. Η φιλοσοφία μου είναι να παίζω για να κερδίζω. Τον τρόπο τον βρίσκουμε μαζί με τους παίκτες μου. Σε αυτή την φάση χρειαζόμαστε το καλό αποτέλεσμα και θα έχουμε χρόνο να μιλήσουμε και γι’ αυτοματισμούς. Πίστωση χρόνου δεν υπάρχει. Ποτέ δεν είχα στην καριέρα μου χρόνο και κάθε προπονητής πρέπει να ζήσει με αυτές τις συνθήκες. Δουλεύουν πολύ σωστά τα παιδιά στην προπόνηση, με κάνουν και μένα να θέλω να δώσω τα πάντα».

Για τον βαθμό ετοιμότητας των Αραούχο, Βράνιες και Λε Ταλέκ:

«Ολα τα παιδιά άρχισαν προπόνηση αρχές Ιουλίου, προφανώς δεν είναι έτοιμοι, είναι λίγο διαφορετικό για τον Αραούχο και τον Βράνιες γιατί γνωρίζουν την ομάδα. Μπαίνουν σε διαδικασία ετοιμότητας γιατί τα ματς είναι συνεχόμενα και δεν υπάρχει πολύς χρόνος αλλά ακόμα έτοιμοι δεν μπορούν να θεωρηθούν. Και ο Λε Ταλέκ που είχε ένα πρόβλημα σίγουρα θα μας βοηθήσει. Από εκεί και πέρα τους έχω πει ότι δεν έχουμε περιθώρια».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X