Ντούντιτς: «Καλή ομάδα η ΑΕΚ αλλά δεν είναι και εξωγήινοι»

Ντούντιτς: «Καλή ομάδα η ΑΕΚ αλλά δεν είναι και εξωγήινοι»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Φέντα Ντούντιτς για τον αγώνα της Βελέζ με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο το βράδυ (21:30) στο Σαράγεβο την Βελέζ Μόσταρ για τον Β’ προκριματικό γύρο του UEFA Conference League και ο Φέντα Ντούντιτς, προπονητής των Βόσνιων, στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο αγώνας με την ΑΕΚ είναι ανταμοιβή για όσα έχουμε κάνει. Ολοι γνωρίζουμε ποια είναι η ΑΕΚ και πόσο καλή είναι. Εχουν δυο ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν, τον Γκαρσία και τον Μάνταλο. Είναι μια καλή ομάδα αλλά δεν είναι εξωγήινοι.

Ο Ράντοβατς θα προσπαθήσει να προπονηθεί. Αν το παιχνίδι ήταν σήμερα σίγουρα δεν θα έπαιζε, αλλά το θέλει πολύ. Την ίδια στιγμή, ο Ζβόνικ δεν ήρθε στο Σαράγεβο μαζί μας καθώς στον αγώνα με την Ποσούσιε γύρισε ο καρπός του.

Περιμένω μεγαλύτερη υποστήριξη από τον κόσμο σε σχέση με τον αγώνα με την Κολερέιν. Δεν έχω καμία αμφιβολία περί τούτου. Το μόνο αίτημά μου από τους παίκτες είναι να δώσουν το 100%».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X