Πιθανή νέα συνάντηση Μέσι-Ρονάλντο

Πιθανή νέα συνάντηση Μέσι-Ρονάλντο
Photo Credits: INTIME

Στον αγωνιστικό χώρο είναι πιθανό να ξανασυναντηθούν οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπαρτσελόνα πιθανότατα θα κοντραριστεί (8/8) με την Γιουβέντους κι εφόσον οι Μέσι και Κριστιάνο παραμείνουν στις ομάδες τους, θα έχουν την ευκαιρία να τα ξαναπούν!

Οι Μέσι και Κριστιάνο είχαν βρεθεί μονάχα στο δεύτερο παιχνίδι της φάσης των ομίλων του Champions League της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, όταν ο Πορτογάλος σούπερ σταρ στο «Καμπ Νόου» είχε κάνει πάρτι και είχε οδηγήσει την Γιουβέντους στους «16» ως πρωτοπόρο του γκρουπ, παίρνοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα από την Βαρκελώνη.

Το φετινό καλοκαίρι οι δύο μεγάλοι αντίζηλοι θα έχουν την τεράστια ευκαιρία να τα ξαναπούν στο Joan Gamper Trophy (πιθανότατα στις 8 Αυγούστου), εφόσον φυσικά… παραμείνουν στους συλλόγους τους!

Ο Μέσι είναι ελεύθερος και απολαμβάνει τις διακοπές του παρά τα δημοσιεύματα που τον παρουσιάζουν να έχει συμφωνήσει για ανανέωση 5 ετών, ενώ, ο CR7 ναι μεν έχει συμβόλαιο με την «Γηραιά Κυρία», όμως δεν είναι σίγουρο εάν θα μείνει.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X