Συνελήφθη η 74χρονη που είχε στραγγαλίσει τον σύζυγό της και είχε πει πως...της έφυγε από τα χέρια και χτύπησε

Συνελήφθη η 74χρονη που είχε στραγγαλίσει τον σύζυγό της και είχε πει πως...της έφυγε από τα χέρια και χτύπησε

Η 74χρονη συνελήφθη για τον στραγγαλισμό του 82χρονου συζύγου της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η 74χρονη είχε καλέσει ασθενοφόρο και είχε πει πως της έφυγε από τα χέρια, έπεσε και κτύπησε το κεφάλι του.

Στην εξιχνίαση του εγκλήματος, όπως αποδείχθηκε, τον Νοέμβριο του 2020 στο Παγκράτι, προχώρησε η αστυνομία, η οποία κατόπιν εντάλματος συνέλαβε μια 74χρονη γυναίκα με την κατηγορία του φόνου του 82χρονου άντρα της.

Στις 21 Ιουλίου το 2020, η σορός του 82χρονου άντρα είχε βρεθεί σε διαμέρισμα στο Παγκράτι στο οποίο διέμενε με την 74χρονη. Ήταν εκείνη που είχε καλέσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και είχε πει πως έπεσε από τα χέρια της και κτύπησε στο κεφάλι.

Από την νεκροτομή που διενεργήθει όμως διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του 82χρονου επήλθε από στραγγαλισμό ενώ από την έρευνα που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι δράστης ήταν η 74χρονη σύζυγος του.

Η 74χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως αντιμετωπίζει θέματα ψυχικής υγείας και θα μεταφερθεί στο Ψυχιατρείο Κορυδαλλού.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για διενέργεια κύριας ανάκριση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X