ΑΕΚ: Εκλεισε τον Φλιώνη για δύο χρόνια!

ΑΕΚ: Εκλεισε τον Φλιώνη για δύο χρόνια!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ συμφώνησε με τον Δημήτρη Φλιώνη μέχρι το 2023

Η ΑΕΚ έκλεισε τον Δημήτρη Φλιώνη μέχρι το 2023!

Η Βασίλισσα συνεχίζει τις μεταγραφές με στόχο την ενίσχυσή της για τη νέα χρονιά και σύμφωνα με πληροφορίες τα βρήκε με τον 24χρονο Ελληνα πλέι μέικερ, ο οποίος μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στον Αρη.

Ο Φλιώνης ανδρώθηκε στις ακαδημίες του Αρη και τον Ιούνιο του ’15 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Στις 6 Μαρτίου 2021, πραγματοποίησε την 123η εμφάνιση του έγινε ο 9ος πασέρ (182 ασίστ) και ο 6ος στα κλεψίματα (106) στην ιστορία του Άρη στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα Ελλάδας.

Είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδος Παίδων και με την Εθνική Ελλάδος Εφήβων. Ο Φλιώνης ήταν βασικό μέλος στην Εθνική Ελλάδος Παίδων με την οποία έπαιξε το 2013 στο Ευρωμπάσκετ Παίδων και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Το 2014 στελέχωσε την Εθνική Ελλάδος U17, και συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Ικόνιο.

Υπήρξε επίσης βασικό μέλος στην Εθνική Ελλάδος Εφήβων με την οποία έπαιξε το καλοκαίρι του 2015 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων (U-18) που διεξήχθη στον Βόλο και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Στο Ευρωμπάσκετ του 2017 αγωνίστηκε με την εθνική νέων ανδρών και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Τον Νοέμβριο του 2020, κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική ανδρών ώστε να συμμετάσχει στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2022.

Με το εθνόσημο στους άνδρες έχει 1 αγώνα με 0 πόντους.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X