ΑΕΚ: Στόχος να ξεκινήσει πλήρης την προετοιμασία για τη νέα σεζόν!

Εικόνες από το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στόχος των ανθρώπων της ΑΕΚ η ομάδα χάντμπολ να έχει ολοκληρώσει το ρόστερ της πριν την έναρξη της προετοιμασίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από μια απόλυτα πετυχημένη σεζόν που συνδυάστηκε με την κατάκτηση του τρεμπλ για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ , οι ιθύνοντες «τρέχουν» ήδη προκειμένου να είναι όλα έτοιμα στην έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο προπονητής, Δημήτρης Δημητρούλιας έχει δώσει άδεια στους παίκτες του μέχρι τις αρχές Αυγούστου καθώς ήταν κάτι που το χρειαζόντουσαν μετά από μια σεζόν που διήρκεσε σχεδόν 11 μήνες. Η ΑΕΚ έχει διατηρήσει τον βασικό κορμό της ενώ κινήθηκε άμεσα για να καλύψει σε μεγάλο βαθμό και το κενό που δημιούργησε η αποχώρηση των Μπάουερ και Μπουνέτα. Πριν ακόμα τελειώσει η σεζόν έχει αποκτηθεί ο καλύτερος έλληνας τερματοφύλακας, Πέτρος Μπουκοβίνας και ο διεθνής Θέμης Ηλιόπουλος που επιστρέφει μετά από οκτώ χρόνια παρουσίας στη Γερμανία. Οι μεταγραφές ωστόσο δεν τελειώνουν εκεί καθώς η ομάδα αναμένεται να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο, δείχνοντας αποφασισμένη για να παρουσιαστεί πιο δυνατή τη νέα σεζόν. Ήδη το πρώτο μεγάλο βήμα έγινε καθώς η ΑΕΚ κατάφερε να εξασφαλίσει την απευθείας συμμετοχή της στους ομίλους του EHF League, μια απόφαση που δείχνει και τους υψηλούς στόχους της ΑΕΚ που δεν συμβιβάζεται στα όσα πέτυχε φέτος αλλά κοιτάει ήδη για τους επόμενους στόχους της. Πλέον μεγάλος στόχος των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας η ομάδα θα παρουσιαστεί πλήρης για τη νέα αγωνιστική περίοδο έχοντας «κλείσει» όλες τις μεταγραφικές εκκρεμότητες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X