Μοιραίος ο Μπάρκας για τη Σέλτικ, δεν τα κατάφερε η Ομόνοια

Μοιραίος ο Μπάρκας για τη Σέλτικ, δεν τα κατάφερε η Ομόνοια
Photo Credits: INTIME

Με τον Μπάρκα να έχει σημαντική ευθύνη στο γκολ που δέχθηκε η Σέλτικ έμεινε στο 1-1 με τη Μίντιλαντ, όσο η Ντιναμό Ζάγκρεμπ κέρδιζε με 2-0 την Ομόνοια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο 1-1 έμεινε η Σέλτικ με τη Μίντιλαντ εντός έδρας και θα έχει ζόρικη αποστολή στη ρεβάνς της Δανίας.

Οι Κέλτες προηγήθηκαν με κοντινή προσπάθεια του Αμπάντα στο 39′, όμως ο Εβάντερ ισοφάρισε με τρομερή εκτέλεση φάουλ (και κακή εκτίμηση του Μπάρκα) στο 66’.

Από την άλλη η Ομόνοια, παρ’ όλο που άντεξε για μία ώρα δεν τα κατάφερε απέναντι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και ηττήθηκε με 2-0 στην Κροατία.

Ο Μάιερ εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των αμυντικών της πρωταθλήτριας Κύπρου για το 1-0 στο 65′ και στο 81’ ήρθε και το δεύτερο γκολ με τον Γιάκιτς να σκοράρει με κεφαλιά και να δίνει προβάδισμα ασφαλείας στους Κροάτες.

Νωρίτερα, η Ραπίντ Βιέννης επιβλήθηκε με ανατροπή, 2-1, της Σπάρτα Πράγας εντός έδρας, με τον Κνασμίλνερ να σκοράρει δις (63’, 70’) και να ακυρώνει το προβάδισμα των Τσέχων, που είχαν προηγηθεί με τον Λάντισλαβ Κριέτσι στο 3’.

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα:

Αλασκέρτ-Σέριφ Τιρασπόλ 0-1

Λίνκολν-Κλουζ 1-2

Ντινάμο Ζάγκρεμπ-Ομόνοια 2-0

Φερεντσβάρος-Ζαλγκίρις 2-0

Ραπίντ Βιέννης-Σπάρτα Πράγας 2-1

Σέλτικ-Μίντιλαντ 1-1

Για τον Β’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League, έγιναν οι εξής αναμετρήσεις:

Ντομζάλε-Χόνκα 1-1

Ζαλγκίρις Κάουνας-Δε Νιου Σεντς 0-5

Πρίστινα-Κόνα’ς Κουέι 4-1

Φαλτσιάνο-Χιμπέρνιανς 1-3

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X