Αυγενάκης και ΓΓΑ εγκατέλειψαν το ΟΑΚΑ -Τραγική εικόνα στις εξέδρες (ΦΩΤΟ)

Αυγενάκης και ΓΓΑ εγκατέλειψαν το ΟΑΚΑ -Τραγική εικόνα στις εξέδρες (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στο... έλεός του το έχει αφήσει το ΟΑΚΑ ο Λευτέρης Αυγενάκης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τραγικές εικόνες έρχονται από τις εξέδρες του ΟΑΚΑ, με τις ευθύνες να βαραίνουν τη ΓΓΑ και φυσικά τον υφυπουργό Aθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Η αλήθεια είναι πολλοί χώροι στο ΟΑΚΑ δείχνουν σημάδια εγκατάλειψης και δη οι θέσεις των VIP στο ποδοσφαιρικό γήπεδο, όπου η ΠΑΕ ΑΕΚ το χρησιμοποιεί και μάλιστα εκεί έχει και ακριβά εισιτήρια διαρκείας.

Ομως τα καθίσματα είναι σκισμένα και στο… έλεος του καιρού, αφού τα περισσότερα πλέον δεν μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για να καθίσει θεατής.

Και αυτό ενώ στις 29 Ιουλίου η ΑΕΚ δίνει το εντός έδρας παιχνίδι της με την Βελέζ για το Conference League και η UEFA θα δει αυτές τις τραγικές εικόνες στο μεγαλύτερο γήπεδο της χώρας.

Δείτε την εικόνα από τα καθίσματα VIP του ΟΑΚΑ όπως είναι τώρα:

Αυγενάκης και ΓΓΑ εγκατέλειψαν το ΟΑΚΑ -Τραγική εικόνα στις εξέδρες (ΦΩΤΟ) Αυγενάκης και ΓΓΑ εγκατέλειψαν το ΟΑΚΑ -Τραγική εικόνα στις εξέδρες (ΦΩΤΟ) Αυγενάκης και ΓΓΑ εγκατέλειψαν το ΟΑΚΑ -Τραγική εικόνα στις εξέδρες (ΦΩΤΟ) Αυγενάκης και ΓΓΑ εγκατέλειψαν το ΟΑΚΑ -Τραγική εικόνα στις εξέδρες (ΦΩΤΟ)

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X