Με Αραούχο-Βράνιες η ΑΕΚ στα ματς με Βελέζ!

Η ΑΕΚ τρέχει να δηλώσει Βράνιες-Αραούχο στην UEFA!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ πρόλαβε τη μάχη με το χρόνο και οι δύο παίχτες θα βρίσκονται κανονικά στην αποστολή της ομάδας για τους ευρωπαϊκούς αγώνες με τη Βελέζ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προστέθηκαν στην ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ, οι Σέρχιο Αραούχο και Ογκνιεν Βράνιες.

Ο Σέρχιο Αραούχο έχει ανακοινωθεί από την ομάδα εδώ και τρεις μέρες, ενώ ο Βράνιες έκανε την πρώτη του προπόνηση ξανά με τα κιτρινόμαυρα χθες.

Η Ενωση, έτρεξε τις διαδικασίες και κατάφερε να προλάβει τις προθεσμίες έτσι ώστε να προσθέσει τους δύο παίχτες στην ευρωπαϊκή λίστα και να έχουν κανονικά δικαίωμα συμμετοχής στα δυο ματς με τη Βελέζ.

Ο Βράνιες μπήκε στη θέση του Νεντελτσεάρου, ο οποίος δηλώθηκε εκτός της ευρωπαϊκής λίστας, από τη στιγμή που αποχώρησε για την Κροτόνε, ενώ στην περίπτωση του Αραούχο, είχε προβλεφθεί και είχαν αφήσει από την ΠΑΕ κενή θέση.

Θυμίζουμε πως η ΑΕΚ αγωνίζεται την Πέμπτη στις 21:30 στη Βοσνία με τη Βελέζ Μόσταρ, ενώ ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το ποιο κανάλι θα μεταδώσει την αναμέτρηση.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X