Συνήγορος δολοφόνου Γαρυφαλλιάς: Εχει ψυχοπαθολογικό υπόβαθρο η δολοφονία (VIDEO)

Συνήγορος δολοφόνου Γαρυφαλλιάς: Εχει ψυχοπαθολογικό υπόβαθρο η δολοφονία (VIDEO)

Για υπόθεση με ψυχοπαθολογικό υπόβαθρο έκανε λόγο ο συνήγορος του καθ’ ομολογίαν 30χρονου δολοφόνου της Φολεγάνδρου, Γιάννης Βλάχος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για υπόθεση με ψυχοπαθολογικό υπόβαθρο έκανε λόγο ο συνήγορος του καθ’ ομολογίαν 30χρονου δολοφόνου της Φολεγάνδρου, Γιάννης Βλάχος.

Σε δηλώσεις του στην κάμερα του naxostimes.gr, ο κ. Βλάχος, λίγες ώρες μετά την κηδεία της Γαρυφαλλιάς στο Βέλο Κορινθίας που έγινε σε κλίμα οδύνης αλλά και οργής, εξέφρασε τα ειλικρινή συλλυπητήρια της οικογένειας του κατηγορούμενου, η οποία – όπως είπε – είναι «κυριολεκτικά συντετριμμένη». Σημείωσε δε ότι «η αλήθεια είναι κάθαρση για τον δράστη και δικαίωση για την μνήμη του θύματος».

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Βλάχου:

«Θερμότατα και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια της άμοιρης Γαρυφαλλιάς από εμένα προσωπικά, αλλά κυρίως από την οικογένεια του κατηγορούμενου, η οποία είναι κυριολεκτικά συντετριμμένη και μου έδωσε εντολή να συνδράμω στην πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Μιας υπόθεσης τραγικής, με πολύ έντονα προσωπικά στοιχεία και με ψυχοπαθολογικό υπόβαθρο. Η αλήθεια είναι κάθαρση για τον δράστη και δικαίωση για την μνήμη του θύματος».

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X