Ελπίδες ότι θα διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες με κόσμο στις εξέδρες

Ελπίδες ότι θα διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες με κόσμο στις εξέδρες

Η τοπική κυβέρνηση του Τόκιο επιτρέπει τους θεατές σε κάποια αθλητικά γεγονότα, δίνοντας ελπίδες ότι θα τους επιτρέψει και στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ελπίδες ότι θα αλλάξει η απόφαση της τοπικής κυβέρνησης για απαγόρευση παρουσίας φιλάθλων στους Ολυμπιακούς Αγώνες έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα.

Την ώρα που οι αρχές έκριναν ότι τα γήπεδα των Ολυμπιακών Αγώνων θα είναι άδεια, σε άλλες εγχώριες διοργανώσεις οι φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν από κοντά τα γεγονότα.

Την Παρασκευή, η αναμέτρηση Central League με Pacific League στο Game 1 της σειράς All-Star του μπέιζμπολ της Ιαπωνίας διεξήχθη μπροστά σε 8.992 θεατές. Ταυτόχρονα, το Nagoya Grand Sumo Tournament διοργανώθηκε με παρουσία κόσμου.

Η ΔΟΕ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην τοπική κυβέρνηση προκειμένου να επιτραπούν φίλαθλοι στα γήπεδα και περιμένει να επανεξεταστεί.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X