Αδιανόητη δήλωση Θεοχάρη: «Δεν υπάρχουν ακυρώσεις στη Μύκονο» (VIDEO)

Αδιανόητη δήλωση Θεοχάρη: «Δεν υπάρχουν ακυρώσεις στη Μύκονο» (VIDEO)

Ο Υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, δήλωσε πως δεν υπάρχουν ακυρώσεις στην Μύκονο λόγω των μέτρων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης ανέφερε από το βήμα της Βουλής ότι «δεν υπάρχουν ακυρώσεις λόγω των μέτρων στη Μύκονο. Μόνο στη φαντασία όσων τα διαδίδουν υπάρχουν αυτά».

Ο Υπουργός ανέφερε ενδεικτικά πως «δεν υπάρχουν ακυρώσεις στη Μύκονο» προσθέτοντας «μόνο στη φαντασία όσων τα διαδίδουν υπάρχουν αυτά». Ανέφερε δε, ότι η επιβάρυνση στα νησιά δεν οφείλεται στον τουρισμό, αλλά στη μετάλλαξη «Δέλτα», η οποία όπως είπε είναι μια «πανδημία μέσα στη πανδημία».

Ο Υπουργός Τουρισμούς τόνισε χαρακτηριστικά: «Η απόδειξη ότι αυτή η κυβέρνηση βάζει πρώτη την υγεία των πολιτών είναι ότι δεν φοβόμαστε να πάρουμε δύσκολα μέτρα. Δεν υπάρχουν ακυρώσεις λόγω των μέτρων στη Μύκονο. Μόνο στη φαντασία όσων τα διαδίδουν υπάρχουν αυτά», συμπληρώνοντας πως έχει μιλήσει με επιχειρηματίες του νησιού, οι οποίοι του μετέφεραν ότι δεν υπάρχει ζήτημα με την εφαρμογή των μέτρων (;).

«Δεν είναι εύκολο το φετινό καλοκαίρι. Δεν το υποσχεθήκαμε σε κανέναν. Αυτό είναι που διαφοροποιεί τη χώρα μας. Όπου μας λέει η Πολιτική Προστασία βάζουμε ξενοδοχεία καραντίνας. Το πιο σημαντικό είναι να μην επιβαρύνεται το σύστημα υγείας. Στην Αμερική και στο Ισραήλ η επιβάρυνση είναι λόγω τουρισμού;», αναρωτήθηκε σχετικά.

Σε ότι αφορά τα ξενοδοχεία καραντίνας, τα οποία σε πολλές περιπτώσεις και νησιά φαίνεται πως δεν υπάρχουν, ο Χάρης Θεοχάρης ανέφερε ότι κάθε εβδομάδα μπαίνουν ακόμη περισσότερα στη σχετική λίστα.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη είπε επαναξιολογείται το σχετικό πρωτόκολλο για τα ξενοδοχεία καραντίνας, ενώ ζήτησε και τη συνδρομή των τοπικών ξενοδόχων και των ιδιοκτητών καταλυμάτων, ώστε «όπου υπάρχει ανάγκη, να συνδράμουν και αυτοί».

Πάντως, σχετικά με τη δήλωση του Χάρη Θεοχάρη για το ότι «δεν υπάρχουν ακυρώσεις», έρχεται να τον διαψεύσει δημόσια ο κ. Ζησιμόπουλος, Γενικός Γραμματέας Συνδέσμου εστίασης Μυκόνου, ο οποίος μόλις μία μέρα πριν, μιλώντας στο Open είπε πως από την επόμενη στιγμή της επιβολής των μέτρων είχαν ακυρώσεις στις κρατήσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X