Ολιβέιρα για ΑΕΚ: «Αν δεν είσαι στο κατάλληλο περιβάλλον, δεν μπορείς να φθάσεις στο καλύτερο επίπεδό σου»

Ολιβέιρα για ΑΕΚ: «Αν δεν είσαι στο κατάλληλο περιβάλλον, δεν μπορείς να φθάσεις στο καλύτερο επίπεδό σου»
Photo Credits: INTIME

Ο Νέλσον Ολιβέιρα μίλησε για την καριέρα του στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νέλσον Ολιβέιρα έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ, έψαχνε κάτι καλύτερο για την καριέρα του και εν τέλει κατέληξε ξανά στην Ελλάδα και στον… ΠΑΟΚ.

Ο Πορτογάλος φορ έκανε δηλώσεις με αφορμή τη μεταγραφή του στην ομάδα του Λουτσέσκου και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην περσινή του σεζόν στην ΑΕΚ.

Ο ίδιος παραδέχεται ότι η περσινή του χρονιά με την Ενωση δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, ωστόσο άφησε αιχμές, λέγοντας «μπορεί να είσαι ένα καλός παίκτης, αλλά αν δεν είσαι στο κατάλληλο περιβάλλον, δεν μπορείς να φθάσεις στο καλύτερο επίπεδό σου».

Οσα είπε μεταξύ άλλων ο Νέλσον Ολιβέιρα για την καριέρα του στην ΑΕΚ

Πολλοί στην Ελλάδα σε έκριναν βλέποντας σε στην ΑΕΚ για δύο χρόνια. Αυτός είναι ο πραγματικός Ολιβέιρα ή σε μια ομάδα που μπορεί να παίξει καλύτερα, θα είσαι και εσύ πιο δυνατός;

«Αρχικά να πω ότι δεν ασχολούμαι τόσο πολύ με τα Media και τι γράφεται στα Social Media. Αισθάνομαι ότι στην ΑΕΚ έκανα μία πολύ καλή πρώτη χρονιά και ειδικά στα πλέι οφ. Πέτυχα 16 γκολ και 10 ασίστ. Η δεύτερη χρονιά μου δεν ήταν τόσο καλή. Ξέρω γιατί δεν ήταν. Ήμουν στο τέλος του συμβολαίου. Δεν θέλω να πω περισσότερα. Ας μείνουμε στο σήμερα. Φυσικά και όταν μία ομάδα παίζει καλύτερα, τότε και ο κάθε ένας ατομικά παίζει καλύτερα. Μερικές φορές μπορεί να είσαι ένα καλός παίκτης, αλλά αν δεν είσαι στο κατάλληλο περιβάλλον, δεν μπορείς να φθάσεις στο καλύτερο επίπεδό σου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X