Κορωνοϊός: Έκτακτες ανακοινώσεις το απόγευμα για την διασπορά της μετάλλαξης Δέλτα

Κορωνοϊός: Έκτακτες ανακοινώσεις το απόγευμα για την διασπορά της μετάλλαξης Δέλτα

Σε έκτακτες ανακοινώσεις για την διασπορά της μετάλλαξης Δέλτα θα προβεί σήμερα ο ΕΟΔΥ, καθώς κανονικά τα κρούσματα των μεταλλάξεων ανακοινώνονται κάθε Πέμπτη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συναγερμός έχει σημάνει στον ΕΟΔΥ για τη ραγδαία διασπορά της μετάλλαξης Δέλτα στη χώρα μας με αποτέλεσμα, σύμφωνα με πληροφορίες, να οδεύουμε προς έκτακτες ανακοινώσεις το απόγευμα.

Ο ΕΟΔΥ θα δώσει στη δημοσιότητα την έκθεση με τα νεότερα δεδομένα από το Εθνικό Δίκτυο Γονιδιωματικής Επιτήρησης του κορωνοϊού, αλλά και για τις μεταλλάξεις που καταδεικνύουν την ταχύτητα της μετάλλαξης Δέλτα.

Σημειώνεται ότι ο ΕΟΔΥ ανακοινώνει κανονικά κάθε Πέμπτη τα νέα καταγεγραμμένα κρούσματα των μεταλλάξεων του νέου κορωνοϊού στην Ελλάδα, ωστόσο φαίνεται πως οι αριθμοί είναι ιδιαίτερα ανησυχητικοί για τις έκτακτες ανακοινώσεις.

Στους εμβολιασμούς των παιδιών από 12 και άνω αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την περιοδεία του στη Μεσσηνία.

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να εισέρχονται μόνο εμβολιασμένοι στα καταστήματα η κυβερνητική εκπρόσωπος, αλλά παρέπεμψε για το φθινόπωρο και τα τότε επιδημιολογικά δεδομένα.

Πηγή: skai.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X