Ιωνικός: Απολύμανση σε όλους τους χώρους της Νεάπολης

Ιωνικός: Απολύμανση σε όλους τους χώρους της Νεάπολης
Photo Credits: INTIME

Σε απολύμανση του γηπέδου της Νεάπολης αλλά και στον αγωνιστικό του εξοπλισμό και ρουχισμό προχώρησε ο Ιωνικός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απολύμανση σε όλους τους χώρους του γηπέδου της Νεάπολης, καθώς και στον αγωνιστικό εξοπλισμό και ρουχισμό, πραγματοποίησε ο Ιωνικός με τη βοήθεια ειδικού συνεργείου.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο (17/7) οι «κυανόλευκοι» επέστρεψαν από τον Βώλακα Δράμας -διακόπτοντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους- λόγω δύο ακόμα κρουσμάτων κορωνοϊού που ανιχνεύθηκαν στις τάξεις τους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ιωνικού: «Η ΠΑΕ Ιωνικός, ακολουθώντας κατά γράμμα το πρωτόκολλο υγείας του ΕΟΔΥ για τη διαχείριση κρουσμάτων, ενημερώνει πως έχει προβεί σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες.

Ήδη έχει πραγματοποιηθεί από ειδικό συνεργείο, δύο φορές απολύμανση σε όλους τους χώρους του γηπέδου της Νεάπολης και σε όλον τον αγωνιστικό εξοπλισμό και ρουχισμό. Παράλληλα, προγραμματίζονται και διενεργούνται ανά γκρουπ, οι προβλεπόμενοι έλεγχοι με τεστ Covid-19, προκειμένου η ομάδα μας να επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς με ασφάλεια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X