Πληρώνει στο 3.42 η Φινλανδία με την Αργεντινή

Πληρώνει στο 3.42 η Φινλανδία με την Αργεντινή

Οι επιλογές του Stoiximaview για το σημερινό μας δελτίο στο στοίχημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο ματς από Φινλανδία και Αργεντινή προτείνει το Stoiximaview για το σημερινό μας δελτίο στο στοίχημα.

Veikkausliiga, Ίντερ Τούρκου – Χέλσινγκφορς (18:30): Σε 10 παιχνίδια με γηπεδούχο την Ίντερ Τούρκου, έχουμε 9 «άσους» και 1 ισοπαλία. Ίσως και για αυτό να έχουν επηρεαστεί τα προγνωστικά στοιχήματος και να δίνουν φαβορί την Ίντερ Τούρκου. Πάντως, στον πρώτο γύρο, στα τέλη Μαΐου, έκανε πάρτι και εκτός έδρας, κερδίζοντας 4-1! Ας δούμε τι έχουμε για το στοίχημα.

Τρεις απώλειες βαθμών, δύο ήττες (2-1 από Ίλβες, 1-0 από Κουόπιο) και μία ισοπαλία (1-1 με Λάχτι) έχει η Ίντερ Τούρκου στα τελευταία 4 παιχνίδια της. Και κάπως έτσι έχει μείνει πίσω. Σκεφτείτε ότι είχε ένα σερί με 5 σερί νίκες που την είχε φέρει πιο ψηλά στη βαθμολογία. Συνολικά, μετράει 22 βαθμούς με 7-1-3 και 19-10 τέρματα. Μόνο σε ένα παιχνίδι δεν έχει σκοράρει!

Ούτε η Χέλσινγκφορς είναι καλά το τελευταίο διάστημα, έχοντας δύο «λευκές» ισοπαλίες και δύο ήττες με 1-0 (Ελσίνκι, Λάχτι). Κοινώς, δεν έχει βρει δίχτυα για 360 αγωνιστικά λεπτά! Τελευταία νίκη της ήταν το 1-0 επί της Χόνκα. Είναι λίγο κάτω από τη μέση της βαθμολογίας με 16 πόντους (4-4-3, 10-9 γκολ).

Veikkausliiga, Ίντερ Τούρκου – Χέλσινγκφορς (18:30): Ποντάρουμε στην άνεση με την οποία σκοράρουν οι γηπεδούχοι. Και στην παράδοση. Πάμε στοίχημα με το Over 1,5 γκολ της Ίντερ Τούρκου στο 1,90 (Stoiximan).

Γοδόι Κρους – Ροσάριο Σέντραλ: Με επιθετικές αρετές για το 1.80

Γοδόι Κρους – Ροσάριο Σέντραλ (02:15): Τίποτα το ιδιαίτερο για άλλη μια φορά από την Γοδόι Κρους στο περασμένο τουρνουά, όπου τελείωσε μόλις στη 10η θέση του Α’ ομίλου. Μέτρια για ένα ακόμα τουρνουά, ψάχνει να βρει τρόπο να μπει ξανά στην διεκδίκηση κάποιων θετικών αποτελεσμάτων που θα την ξεκολλήσουν από τα ίδια και τα ίδια, με την διοίκηση να παίρνει απόφαση επιτέλους να κινηθεί στις μεταγραφές ουσιαστικά. Πρόσθεσε εμπειρία στο ρόστερ της και με τον Μέντες να συνεχίζει στην άκρη του πάγκου, θέλει να παλέψει για κάτι μεγαλύτερο σε αυτό το τουρνουά. Παραδοσιακά στηρίζεται στην έδρα της και θέλει να κάνει δυναμικό ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα.

Γοδόι Κρους – Ροσάριο Σέντραλ (02:15): Παρότι το πάλεψε πάρα πολύ στο προηγούμενο τουρνουά, της έλειψε σε πολλά παιχνίδια η σταθερότητα και έτσι περιορίστηκε στην 8η θέση του Α’ ομίλου. Η αμυντική λειτουργία ήταν αυτή που την πρόδωσε κατά κύριο λόγο, μιας και επιθετικά τα πήγε καλά και σκόραρε. Στο Κόπα Σουνταμερικάνα πήρε την πρόκριση για τα νοκ άουτ, όπου στο πρώτο παιχνίδι που έδωσε, απέσπασε ισοπαλία (2-2) μεσοβδόμαδα μέσα στην έδρα της Ντεπ. Τατσίρα και η ρεβάνς της Πέμπτης είναι κρίσιμη. Συνεχίζει στην άκρη του πάγκου ο κόουτς Γκονσάλες, με μικρές αλλαγές στο ρόστερ της. Δυνατή προσθήκη στην επίθεση, αυτή του φορ Καράλιο. Λογικά θα γίνουν κάποιες αλλαγές τώρα στην αρχική ενδεκάδα.

Βρέθηκε θετικός στον covid-19 ο φορ/αρχηγός Ρούμπεν και δεν παίζει, ενώ συνεχίζει εκτός για τον ίδιο λόγο ο πορτιέρε Μπρουν.

Γοδόι Κρους – Ροσάριο Σέντραλ (02:15): Η Ροσάριο έχει το μυαλό της και στο ματς με την Τατσίρα, αλλά σε γενικές γραμμές θα έχει ανταγωνιστική ενδεκάδα. Η Γοδόι Κρους θέλει φέτος να βγάλει καλύτερο πρόσωπο και θα προσπαθήσει να το πράξει από την πρεμιέρα. Πάμε στοίχημα με τo G/G σε απόδοση 1.80 (Stoiximan).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X