Κύπρος: Η στιγμή της επίθεσης στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΙΓΜΑ (VIDEO)

Κύπρος: Η στιγμή της επίθεσης στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΙΓΜΑ (VIDEO)

Την ώρα που βρισκόταν στον αέρα το δελτίο ειδήσεων του ΣΙΓΜΑ, άγνωστοι εισέβαλαν στο συγκρότημα σπάζοντας και καίγοντας ότι έβρισκαν μπροστά τους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επίθεση με κροτίδες, στο συγκρότημα ΔΙΑΣ και τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΙΓΜΑ, έκαναν, το βράδυ της Κυριακής, ομάδες ατόμων διαμαρτυρόμενοι για τα μέτρα κατά της πανδημίας του κορονοϊού, στην Κύπρο. Ενώ βρισκόταν στον αέρα ο παρουσιαστής του δελτίου, Νέστορας Βασιλείου, ενημερώθηκε από το κοντρόλ για την κατάσταση που επικρατούσε.

Ο παρουσιαστής περιέγραψε την κατάσταση και απηύθυνε έκκληση στην Αστυνομία από τον αέρα του δελτίου, για να φτάσει στο συγκρότημα. «Εάν μας ακούει η Αστυνομία ας κάνει κάτι», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Σπάνε τα αυτοκίνητά μας ακούω να ουρλιάζουν οι συνάδελφοι στο ακουστικό, δεν ξέρω τι άλλο να πω», είπε συγκλονισμένος.

«Φλέγεται η πύλη του συγκροτήματος. Άνθρωποι βρίσκονται μέσα και σπάνε τα αυτοκίνητά μας. Πετάνε πέτρες, σπάνε παράθυρα, επικρατεί μια κατάσταση…», περιέγραψε ο παρουσιαστής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X