Σάκι: «Φαβορί είναι η Γιουβέντους»

Σάκι: «Φαβορί είναι η Γιουβέντους»
Photo Credits: INTIME

Ο θρυλικός προπονητής Αρίγκο Σάκι έδωσε τις προβλέψεις του για τη νέα σεζόν στο ιταλικό πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο άλλοτε προπονητής που άφησε ιστορία, Αρίγκο Σάκι, μίλησε στο «Gazzetta dello Sport» για το ιταλικό πρωτάθλημα και… ψήφισε τη Γιουβέντους ως φαβορί για την σεζόν που μας έρχεται.

«Βλέπω ως φαβορί τη Γιουβέντους. Έχει κάτι παραπάνω σε σχέση με Ιντερ και Μίλαν. Η επιστροφή του Αλέγκρι δίνει ξανά ενθουσιασμό στο περιβάλλον. Από εκεί και πέρα, νεαροί όπως οι Κιέζα, Κουλουσέφσκι και Ραμπιό θα είναι πιο καθοριστικοί φέτος. Ο Μαξ είναι άριστος στην τακτική, έχει ξεκάθαρες ιδέες, ξέρει πώς να πάρει το μάξιμουμ από τους παίκτες του», ανέφερε ο 75χρονος Ιταλός.

Για την Ίντερ σχολίασε: «Η απουσία του Κόντε θα γίνει πολύ αισθητή. Λογικό, αφού είναι σπουδαίος προπονητής και στους ‘’νερατζούρι’’ έκανε τα πάντα. Έκανε ακόμη και τον παράγοντα, ήταν παρών σε κάθε στιγμή της ομάδας ή της διοίκησης. Ο Ιντσάγκι, βέβαια, είναι ένας καλός, προετοιμασμένος προπονητής, το απέδειξε στη Λάτσιο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X